Data
13 de May de 2024

Metrovalencia oferix servicis especials de tramvia a Fira València per a acudir Fimma, Maderalia i Intralogistics

Feria Valencia Metrovalencia
  • Del 14 al 16 se celebra el certamen de Solucions de magatzematge i distribució per a empreses i punt de venda i del 14 al 17 el de Proveïdors Sector Fusta, Moble i Decoració i el de Maquinària i Ferramentes per al Moble, Fusteria i Decoració
  • La freqüència de pas els dies laborables serà de 20 minutos de 6 a 23 hores

Metrovalencia posa en funcionament, a partir del dimarts dia 14 i fins a divendres dia 17, servicis especials en la Línia 4 de tramvia fins a Fira València, amb l’objectiu de facilitar l’accés a les persones que acudisquen al certamen de Solucions de magatzematge i distribució per a empreses i punt de venda, del 14 al 16 de maig; el de Proveïdors Sector Fusta, Moble i Decoració i el de Maquinària i Ferramentes per al Moble, Fusteria i Decoració, del 14 al 17 del mateix mes.

Durant la celebració dels certàmens, el servici de tramvia de Metrovalencia circularà de dimarts a divendres, entre la parada de Doctor Lluch i la de Fira i viceversa, amb una freqüència de pas de 20 minutos entre les 6 i les 23 hores.

De dimarts a divendres, el primer comboi eixirà des de Beteró a les 6.00 hores i des de Doctor Lluch a les 6.30 hores. L’últim des d’esta estació serà a les 21.29 hores. Des de Fira, el primer serà a les 6.40 hores i l’últim transport s’oferirà a les 22.19 hores.

Amb la finalitat d’agilitzar el servici, tots els tramvies que realitzen el recorregut fins a la Fira de Mostres l’indicaran en el rètol de destí situat en la capçalera de la unitat. Juntament amb el tramvia, també es pot accedir a Fira València, desplaçant-se fins a l’estació Els Carolines/Fira de la Línia 2 de Metrovalencia.

Tots aquells usuaris que desitgen ampliar la informació d’horaris i freqüències d’este servici poden consultar en la pàgina web www.metrovalencia.es i en el telèfon gratuït d’informació i Atenció al Client 900 46 10 46, així com en @metrovalencia, en facebook/metrovalencia.fgv i l’app oficial de Metrovalencia.

Notícies relacionades

09 - 05 - 2024

Metrovalencia avança diumenge que ve 12 l’inici del servici amb motiu de la festivitat de la Verge dels Desemparats

El primer tren de la Línia 1 entre València Sud i Empalme eixirà a les 5.55 hores i el de...
08 - 05 - 2024

Metrovalencia oferix servicis especials de tramvia a Fira València per a acudir al Dia Màgic by FIMI

Del 10 al 12 de maig se celebra el certamen de moda de comunió i cerimònia La freqüència de pas...
02 - 05 - 2024

Metrovalencia oferix servicis especials de tramvia per a acudir este cap de setmana al Saló del Manga en Fira València

El 4 i 5 se celebra en el recinte firal la Japan Weekend, l'esdeveniment de ‘pop culture’ més gran d'Espanya...