Data
15 de November de 2018

Metrovalencia oferix servicis especials de tramvia el cap de setmana fins Fira València per a acudir a Dos Rodes i VLC Bike

La freqüència de pas serà el divendres de vint minuts i el dissabte i diumenge entre 30 i 40 minuts, sempre en horari de 6 a 22 hores
 
La Línia 2 també comunica amb el recinte firal des de l’estació Les Carolines-Fira

Metrovalencia posa en funcionament a partir del divendres i fins al diumenge servicis especials en la Línia 4 de tramvia fins Fira València, amb l’objectiu de facilitar l’accés a les persones que acudisquen als certàmens del Saló Comercial de la Motocicleta, Dos Rodes, i el Saló de la Bicicleta de València, VLC Bike.
 
Durant la celebració dels certàmens, el servici de tramvia circularà el divendres entre la parada de Doctor Lluch i la de Fira i viceversa, amb una freqüència de pas de 20 minuts en l’horari establit entre les 6.00 i les 22 hores. El dissabte i el diumenge la dita freqüència serà entre 30 i 40 minuts.
 
El divendres, el primer tramvia des de Serrería entrarà en servici a les 6 hores, mentres que des de Doctor Lluch ho farà a les 6.30 h. L’últim des d’esta estació serà a les 21.29 h. Des de Fira, el primer serà a les 6.40 h, mentres que l’últim transport s’oferirà a les 22.19 h.
 
El dissabte, el primer tramvia partirà des de Doctor Lluch a les 6 h i l’últim a les 21.30 hores. Des de Fira, el primer serà a les 6.54 h i es conclourà el servici a les 22.19 hores.
 
El diumenge, el primer tramvia circularà a partir de les 7.:20 h i l’últim a les 21.30 hores, mentres que des de Fira, el primer ho farà a les 8.15 h i l’últim a les 22.19 hores.
 
A fi d’agilitzar el servici, tots els tramvies que realitzen el recorregut fins a la Fira de Mostres ho indicaran en el rètol de destí ubicat en la capçalera de la unitat. Junt amb el tramvia, també es pot accedir a Fira València, desplaçant-se fins a l’estació Les Carolines/Fira de la Línia 2 de Metrovalencia.
 
Tots aquells usuaris que desitgen ampliar la informació d’horaris i freqüències d’este servici poden cridar al telèfon 900 46 10 46 d’Atenció al Client de Metrovalencia. Esta informació també està disponible en la pàgina web de Metrovalencia www.metrovalencia.es, així com en @metrovalencia i en facebook/metrovalencia.fgv.
 

Notícies relacionades

26 - 02 - 2024

Metrovalencia oferix servicis addicionals en la Línia 4 del tramvia amb motiu de la celebració de Cevisama en Fira València

Del 26 de febrer a l'1 de març s'ha previst circulació en esta línia cada 20 minuts entre les 6...
12 - 02 - 2024

Metrovalencia facilita la mobilitat per a acudir amb tramvia a Fira València a eMobility Expo World Congress

Del 13 al 15 se celebra l'esdeveniment de referència per a la mobilitat sostenible en la qual FGV serà present...
24 - 01 - 2024

Metrovalencia facilita la mobilitat per a acudir amb tramvia a Fira València per FIMI, Babykid Spain, Beauty Spain i Hydrosud 2024

El 25 se celebra el certamen relacionat amb la construcció Hydrosud, del 25 al 27 FIMI i Babykid Spain de...