Data
26 de November de 2017

Metrovalencia oferix servicis especials de tramvia per a acudir als set certàmens que coincidixen entre els dies 28 i 30 en Fira València

Entre els dies 28 i 30 se celebren Induferias, Hinchalia, Ecofira, Egética, Efiagua, Ecoforum i Laboralia
 
La freqüència de pas serà de 20 en dies laborables i entre 20 i 40 minuts durant el cap de setmana

Metrovalencia posarà en funcionament entre els dies 28 i 30 del present mes de novembre servicis especials en la Línia 4 de tramvia fins a la parada de Fira, amb l’objectiu de facilitar l’accés als set certàmens que Fira València albergarà en el dit període de temps.
 
En eixes sis jornades, coincidixen la Fira Internacional d’Atraccions de Fira, Parcs Infantils, Maquinària per a Jocs d’Atzar i Elements Auxiliars (Induferias); la Fira Internacional d’Articles Unflables (Hinchalia); la Fira Internacional de les Solucions Ambientals (Ecofira); la Fira de les Energies (Egética); la Fira Internacional per a la Gestió Eficient de l’Aigua (Efiagua); l’Empresa Front el Canvi Climàtic (Ecoforum); i el Saló de la Seguretat i Riscos Laborals (Laboralia).
 
Durant la celebració del certamen, el servici de tramvia funcionarà en tota la línia amb una freqüència de pas de 20 minuts entre les 6 hores i les 22 hores.
 
El primer tramvia des de Serrerìa eixirà a les 6 hores i des de Doctor Lluch entrarà en servici a les 6.30 hores i l’últim des d’esta última parada a les 21.29 hores. Des de Fira, el primer serà a les 6.40 hores, mentres que l’últim transport s’oferirà a les 22:19 hores.
 
A fi d’agilitzar el servici, tots els tramvies que realitzen el recorregut fins a la Fira de Mostres ho indicaran en el rètol de destí ubicat en la capçalera de la unitat. Junt amb el tramvia, també es pot accedir al velòdrom, desplaçant-se fins a l’estació Els Carolines/Fira de la Línia 2 de Metrovalencia.
 
Tots aquells usuaris que desitgen ampliar la informació d’horaris i freqüències d’este servici poden cridar al telèfon 900 46 10 46 d’Atenció al Client de Metrovalencia. Esta informació també està disponible en la pàgina web de Metrovalencia (www.metrovalencia.es), així com en @metrovalencia i en facebook/metrovalencia.fgv.

Notícies relacionades

06 - 06 - 2024

Metrovalencia oferix servicis especials de tramvia a Fira València per a acudir a València Convention Tattoo i Urban Beat València

Del 7 al 9 de juny se celebra la trobada sobre tatuatges i el 9 el campionat nacional de dansa...
30 - 05 - 2024

Metrovalencia oferix servicis especials de tramvia a Fira València per a acudir a European Academy of Allergy and Clinical Immunology

Del 31 de maig al 3 de juny se celebra la trobada de clínics, investigadors i professionals de la salut...
13 - 05 - 2024

Metrovalencia oferix servicis especials de tramvia a Fira València per a acudir Fimma, Maderalia i Intralogistics

Del 14 al 16 se celebra el certamen de Solucions de magatzematge i distribució per a empreses i punt de...