Data
20 de February de 2017

Metrovalencia oferix servicis especials per a desplaçar-se fins Fira València durant Cevisama

Del 20 al 24 de febrer se celebra el Saló de la Ceràmica i el d’Espai cuina i del 22 al 24 Promat 

La freqüència de pas dels tramvies serà de 20 minuts entre les 6 i les 22 hores 

La Línia 2 també comunica amb el recinte firal des de l’estació dels Carolines-Fira
 

Metrovalencia posa en funcionament a partir de dilluns que ve, 20 de febrer, i fins al divendres, dia 24, servicis especials en la Línia 4 de tramvia fins Fira València, amb l’objectiu de facilitar l’accés a les persones que acudisquen al Saló Internacional de la Ceràmica, Cevisama, i al Saló del Moble i Equipament per a Cuina, Espai cuina, en les dites dates, a més del Saló Professional de Materials i Tecnologia per a Projectes i Reformes, Promat, del 22 al 24 del present mes.

Durant la celebració dels certàmens, el servici de tramvia circularà entre la parada de Doctor Lluch i la de Fira i viceversa, amb una freqüència de pas de 20 minuts en l’horari establit entre les 6:00 i les 22 hores. 
 
El primer tramvia des de Serradora entrarà en servici a les 6 hores, mentres que des de Doctor Lluch ho farà a les 6:30 h. L’últim des d’esta estació serà a les 21:29 h. Des de Fira, el primer serà a les 6:40 h, mentres que l’últim transport s’oferirà a les 22:19 hores.
 
A fi d’agilitzar el servici, tots els tramvies que realitzen el recorregut fins a la Fira de Mostres ho indicaran en el rètol de destinació ubicat en la capçalera de la unitat. Junt amb el tramvia, també es pot accedir a Fira València, desplaçant-se fins a l’estació Els Carolines/Fira de la Línia 1 de Metrovalencia.
 
Els horaris es poden consultar en la pàgina web www.metrovalencia.es  i en el telèfon gratuït  de Informació i atenció al client 900 46 10 46, així com en @metrovalencia i en facebook/metrovalencia.fgv. 
 

Notícies relacionades

06 - 06 - 2024

Metrovalencia oferix servicis especials de tramvia a Fira València per a acudir a València Convention Tattoo i Urban Beat València

Del 7 al 9 de juny se celebra la trobada sobre tatuatges i el 9 el campionat nacional de dansa...
30 - 05 - 2024

Metrovalencia oferix servicis especials de tramvia a Fira València per a acudir a European Academy of Allergy and Clinical Immunology

Del 31 de maig al 3 de juny se celebra la trobada de clínics, investigadors i professionals de la salut...
13 - 05 - 2024

Metrovalencia oferix servicis especials de tramvia a Fira València per a acudir Fimma, Maderalia i Intralogistics

Del 14 al 16 se celebra el certamen de Solucions de magatzematge i distribució per a empreses i punt de...