Data
12 de April de 2020

Metrovalencia realitza obres de manteniment en la Línia 4 en la zona del Marítim

FGV substituirà el carril en les corbes existents entre les parades de LesArenes i Doctor Lluch  


Els treballs començaran el 14 d’abril, duraran tres setmanes i comportaran la suspensió del servei en alguns punts 

 Metrovalencia iniciarà el 14 d’abril obres de manteniment en la xarxa tramviària en la zona del Marítim que comportaran la suspensió del servei en determinats punts. Els treballs s’esperen concloure en tres setmanes. 

 
L’actuació consisteix en la substitució del tram de carril desgastat en les dues corbes existents entre les parades de Les Arenes i Doctor Lluch de la Línia 4. La primera corba correspon al gir del carrer Eugenia Viñes a Avinguda Mediterrani, i la segona corba al gir d’Avinguda Mediterrani al carrer Doctor Lluch.
 
L’actuació es realitzarà amb la suspensió del servei en alguns trams. Per això, la circulació es mantindrà en la Línia 4 des de Mas del Rosari o Vicent Andrés Estellés, depenent del punt d’origen, fins a Tarongers i viceversa. Des de Lloma Llarga-Terramelar a Empalme no hi haurà interrupcions del servei. Sí que ho farà des de la rotonda de Serrería fins a Doctor Lluch i novament fins a Serrería.
 
En la Línia 6 les circulacions s’efectuaran entre Tossal del Rei a Serrería i viceversa, mentre que els treballs afectaran des de la rotonda de Serrería fins a l’estació de Marítim-Serrería i novament fins a Serreríaadora. 
 
Cal recordar que la Línia 8 (Marítim Serrería-Marina Reial Joan Carles I) està suspesa temporalment en tot el seu traçat des del 9 d’abril.
 
Donada la baixa ocupació dels tramvies en aquestes dates, a causa de la situació actual de confinament pel COVID-19, no es contempla el servei substitutori mitjançant altres mitjans de transport per carretera.

Notícies relacionades

26 - 04 - 2024

Una delegació de la Comissió Europea i el Ministeri d’Hisenda visiten la Línia 10 de Metrovalencia

La posada en servici de la línia en 2022 va comptar amb finançament de la Unió Europea a través del...
21 - 04 - 2024

Els Espais i el Centre d’Atenció al Client de Metrovalencia van atendre més de 285.000 visites en 2023

L'oficina de Xàtiva va acumular 118.074 consultes personalitzades l'any passat, el 40,7% del total Setembre, octubre i març van ser...
19 - 03 - 2024

Metrovalencia evita 1,1 milions de desplaçaments de vehicles privats en els principals cinc dies de Falles

El servici d'FGV del dia 15 a la matinada del 20 eludix l'emissió de 1.568 tones de CO₂ a l'atmosfera...