Data
12 de April de 2020

Metrovalencia realitza obres de manteniment en la Línia 4 en la zona del Marítim

FGV substituirà el carril en les corbes existents entre les parades de LesArenes i Doctor Lluch  


Els treballs començaran el 14 d’abril, duraran tres setmanes i comportaran la suspensió del servei en alguns punts 

 Metrovalencia iniciarà el 14 d’abril obres de manteniment en la xarxa tramviària en la zona del Marítim que comportaran la suspensió del servei en determinats punts. Els treballs s’esperen concloure en tres setmanes. 

 
L’actuació consisteix en la substitució del tram de carril desgastat en les dues corbes existents entre les parades de Les Arenes i Doctor Lluch de la Línia 4. La primera corba correspon al gir del carrer Eugenia Viñes a Avinguda Mediterrani, i la segona corba al gir d’Avinguda Mediterrani al carrer Doctor Lluch.
 
L’actuació es realitzarà amb la suspensió del servei en alguns trams. Per això, la circulació es mantindrà en la Línia 4 des de Mas del Rosari o Vicent Andrés Estellés, depenent del punt d’origen, fins a Tarongers i viceversa. Des de Lloma Llarga-Terramelar a Empalme no hi haurà interrupcions del servei. Sí que ho farà des de la rotonda de Serrería fins a Doctor Lluch i novament fins a Serrería.
 
En la Línia 6 les circulacions s’efectuaran entre Tossal del Rei a Serrería i viceversa, mentre que els treballs afectaran des de la rotonda de Serrería fins a l’estació de Marítim-Serrería i novament fins a Serreríaadora. 
 
Cal recordar que la Línia 8 (Marítim Serrería-Marina Reial Joan Carles I) està suspesa temporalment en tot el seu traçat des del 9 d’abril.
 
Donada la baixa ocupació dels tramvies en aquestes dates, a causa de la situació actual de confinament pel COVID-19, no es contempla el servei substitutori mitjançant altres mitjans de transport per carretera.

Notícies relacionades

17 - 02 - 2024

El 72,1% dels usuaris de Metrovalencia realitza els seus desplaçaments per motius de treball o estudis

Els moviments per raons laborals aglutinen el 41% i els acadèmics el 31,1% El 47,3% de passatgers i passatgeres residix...
12 - 02 - 2024

El pla d’expansió de la xarxa de Metrovalencia preveu prolongar la Línia 10, desenvolupar les futures Línies 11 i 12 i construir tres grans intercanviadors

La consellera Pradas, acompanyada per l'alcaldessa Catalá, ha presentat el projecte d'ampliació nord-sud el primer pas del qual són les...
03 - 02 - 2024

Els usuaris de Metrovalencia valoren amb un notable, 8,16 punts sobre 10, els servicis que presta FGV a la província

La valoració positiva és del 92,2%, en sumar el 23,4% que ho qualifiquen com a “Bé”, el 49,3% com “Bastant...