Data
28 de June de 2019

Metrovalencia reforça al juliol el servei estiuenc en línies de metro

Metrovalencia aplicarà des de dilluns que ve 1 de juliol fins al 31 d’agost l’horari d’estiu en totes les seues línies de metro.

Enguany s’aplica un reforç del servei en les hores punta, a primera hora del matí i al migdia, durant els dies laborables del mes de juliol. Amb esta modificació es milloren les freqüències de pas en les hores de major demanda en les Línies 1 i 2 en els destins en què el temps d’espera per a l’usuari és major (Seminari-Bétera i Paterna-Llíria). A més, s’avança l’inici del servici en el conjunt de les línies.

L’horari d’estiu implica que en les sis línies de metro s’apliquen els horaris propis dels dissabtes, entre el dilluns i el divendres. Els dissabtes, diumenges i festius mantenen l’horari habitual de la resta de l’any. Les tres línies de tramvia ja van iniciar l’horari d’estiu el passat dia 17 de juny, que mantindran també fins al 31 d’agost.

Amb aquesta decisió Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) adapta l’oferta a la disminució de la demanda que es produeix aquests mesos, realitzant un esforç per atendre la demandes d’aquells clients que durant dies els laborables del mes de juliol han de viatjar en determinats horaris, disminuint així el grau d’ocupació dels trens i tramvies.

Els horaris es poden consultar en les estacions de la xarxa de Metrovalencia, en la pàgina web www.metrovalencia.es i en el telèfon gratuït d’informació i Atenció al Client 900 46 10 46, així com a través de xarxes socials @metrovalencia i en https://www.facebook/metrovalencia.fgv

“A la Lluna de Metrovalencia” també a l’estiu 

El servei nocturn, denominat “A la Lluna de Metrovalencia”, que permet prolongar la circulació de trens i tramvies les nits de divendres, dissabtes i vespres de festius, fins aproximadament les 3 hores de la matinada, també funcionarà els mesos de juliol i agost. 

La prolongació de l’horari d’obertura permet que circulen trens amb una freqüència de pas entre 10 i 20 minutos pel centre de la ciutat, a partir de l’últim servei habitual abans de mitjanit, en aquells trams en direcció a Aeroport, Torrent, Torrent Avinguda, Empalme i Marítim-Serreria.

En direcció a Alboraia, la freqüència de pas oscil·la entre 15 i 30 minuts. Cada 40 minuts, els trens circulen en direcció a les estacions de Seminari i Paterna. A més, cada 80 minuts hi ha trens en direcció a Picassent, Bétera, Llíria, Rafelbunyol i Riba-roja de Túria. 

Els últims passos pel centre de la ciutat de València, en l’estació d’Àngel Guimerà, cap a les diferents destinacions tenen lloc entre les 2.30 i les 3.00 hores. 

En les línies tramviàries, els tramvies passen amb intervals de pas de 40 minuts en totes les línies, mentre que en els trams Primat Reig-Doctor Lluch i Marítim-Grau Canyamelar la freqüència és de 20 minutos. En Línia 4 se circula entre Doctor Lluch i Vicent Andrés Estellés, excepte l’últim tramvia en servei que arribarà fins a Mas del Rosari.

Els últims passos per la parada de Benimaclet cap a les diferents destinacions es produeixen entorn de les 2.30 hores.

Notícies relacionades

06 - 06 - 2024

Metrovalencia oferix servicis especials de tramvia a Fira València per a acudir a València Convention Tattoo i Urban Beat València

Del 7 al 9 de juny se celebra la trobada sobre tatuatges i el 9 el campionat nacional de dansa...
30 - 05 - 2024

Metrovalencia oferix servicis especials de tramvia a Fira València per a acudir a European Academy of Allergy and Clinical Immunology

Del 31 de maig al 3 de juny se celebra la trobada de clínics, investigadors i professionals de la salut...
13 - 05 - 2024

Metrovalencia oferix servicis especials de tramvia a Fira València per a acudir Fimma, Maderalia i Intralogistics

Del 14 al 16 se celebra el certamen de Solucions de magatzematge i distribució per a empreses i punt de...