Data
20 de September de 2017

Metrovalencia reforça el dijous el seu servei per a la trobada de Liga entre el Llevant i Real Sociedad

La Línia 3 del metro i la Línia 6 del tramvia tindran servei especial després del partit que comença a les 22 hores

La parada Estadi del Llevant està situada a les portes de l’estadi

Metrovalencia reforçarà el dijous el servei de metro i tramvia per a facilitar el desplaçament dels afeccionats que tornen de l’estadi Ciutat de València després d’assistir al partit entre el Llevant Unió Esportiva i Real Sociedad de San Sebastián, trobada que es jugarà a partir de les 22 hores de la Liga Santander.

Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) reforçarà el seu servei de la Línia 6 de tramvia (Marítim Serrería-Tossal del Rei), en la qual es troba la parada Estadi del Llevant, a les portes de l’estadi, amb la incorporació de tramvies després de la finalització del partit, amb eixides programades, si es compleixen els horaris previstos, a les 23.50 i 23.54 hores en adreça Doctor Lluch.

A més, els aficionats poden accedir i tornar de l’estadi Ciutat de València des de la propera estació de metro de Machado, corresponent a la Línia 3 (Rafelbunyol-Aeroport). En concret, a les 00.05 hores hi haurà un tren especial des de Machado fins a Aeroport, que passarà per l’estació de Benimaclet per a qui vulga realitzar transbord amb el tramvia, a les 00.07 hores.

Els reforços programats en Metrovalencia en la xarxa de tramvies tenen capacitat suficient per a assumir els desplaçaments que es produïsquen entre l’afició, atés que els tramvies tenen una capacitat de 300 persones i les unitats de metro de 600 o 750 viatgers, depenent si els trens són de quatre o cinc cotxes, respectivament.

Tots aquells usuaris de Metrovalencia que desitgen ampliar la informació d’horaris i freqüències poden consultar la pàgina web (www.metrovalencia.es) o cridar al telèfon 900 46 10 46 d’Atenció al Client, així com contactar a través de Twitter en @metrovalencia i en facebook.com/metrovalencia.fgv

Notícies relacionades

01 - 03 - 2024

Metrovalencia oferix servicis especials per les mascletaes del cap de setmana i la Cavalcada del Ninot

El reforç en les línies de metro els dies 2 i 3 per a l'espectacle pirotècnic en la plaça de...
29 - 02 - 2024

Metrovalencia facilita la mobilitat este cap de setmana per a acudir amb tramvia al Saló del Còmic

De l'1 al 3 de març se celebra el certamen en Fira València Les freqüències de pas seran de 20...
26 - 02 - 2024

Metrovalencia oferix servicis addicionals en la Línia 4 del tramvia amb motiu de la celebració de Cevisama en Fira València

Del 26 de febrer a l'1 de març s'ha previst circulació en esta línia cada 20 minuts entre les 6...