Data
18 de April de 2018

Metrovalencia reforça el dijous el seu servici per el partit de Lliga entre el Llevant i el Màlaga

La Línia 3 del metro i la Línia 6 del tramvia tindran servici especial després del partit, que comença a les 21.30 hores en el Ciutat de València
 
La parada Estadi del Llevant està situada a les portes de l’estadi

Metrovalencia reforçarà el dijous el servici de metro i tramvia per a facilitar el desplaçament dels aficionats que tornen de l’estadi Ciutat de València després d’assistir al partit entre el Llevant Unió Esportiva i Màlaga, trobada que es jugarà a partir de les 21.30 hores de la Lliga Santander.
 
Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) reforçarà el seu servici de la Línia 6 de tramvia (Marítim Serrería-Tossal del Rei), en la que es troba la parada Estadi del Llevant, a les portes de l’estadi, amb la incorporació de tramvies després de la finalització del partit, amb eixides programades, si es complixen els horaris previstos, a les 23.20, 23.25 hores cap a Doctor Lluch i a les 23.36 hores en direcció Serrería.
 
A més, els aficionats poden accedir i tornar de l’estadi Ciutat de València des de la pròxima estació de metro de Machado, corresponent a la Línia 3 (Rafelbunyol-Aeroport). En concret, hi haurà un tren especial des de Machado fins a Aeroport a les 23.35 hores, que passarà per l’estació de Benimaclet per a qui vullga realitzar transbord amb el tramvia, a les 23.37 hores.
 
Els reforços programats en Metrovalencia en la xarxa de tramvies tenen capacitat suficient per a assumir els desplaçaments que es produïsquen entre l’afició, atés que els tramvies tenen una capacitat de 300 persones i les unitats de metro de 600 o 750 viatgers, depenent si els trens són de quatre o cinc cotxes, respectivament.
 
Tots aquells usuaris de Metrovalencia que desitgen ampliar la informació d’horaris i freqüències poden consultar la pàgina web (www.metrovalencia.es) o cridar al telèfon 900 46 10 46 d’Atenció al Client, així com contactar a través de twitter en @metrovalencia i en facebook.com/metrovalencia.fgv.
 

Notícies relacionades

01 - 03 - 2024

Metrovalencia oferix servicis especials per les mascletaes del cap de setmana i la Cavalcada del Ninot

El reforç en les línies de metro els dies 2 i 3 per a l'espectacle pirotècnic en la plaça de...
29 - 02 - 2024

Metrovalencia facilita la mobilitat este cap de setmana per a acudir amb tramvia al Saló del Còmic

De l'1 al 3 de març se celebra el certamen en Fira València Les freqüències de pas seran de 20...
26 - 02 - 2024

Metrovalencia oferix servicis addicionals en la Línia 4 del tramvia amb motiu de la celebració de Cevisama en Fira València

Del 26 de febrer a l'1 de març s'ha previst circulació en esta línia cada 20 minuts entre les 6...