Data
02 de February de 2018

Metrovalencia reforça el dissabte el seu servici per el partit de Lliga entre el Llevant UD i Real Madrid

La Línia 3 del metro i la Línia 6 del tramvia tindran servici especial després del partit, que comença a les 20.45 hores en el Ciutat de València
 
La parada Estadi del Llevant està situada a les portes de l’estadi

Metrovalencia reforçarà el dissabte 3 de febrer el servici de metro i tramvia per a facilitar el desplaçament dels aficionats que tornen de l’estadi Ciutat de València després d’assistir al partit entre el Llevant Unió Esportiva i el Real Madrid, trobada que es jugarà a partir de les 20.45 hores pertanyent a la jornada 21 de la Lliga Santander.
 
Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) oferirà servici en la Línia 6 de tramvia (Marítim Serrería-Tossal del Rei), a la que pertany la parada Estadi del Llevant, a les portes de l’estadi, després de la finalització del partit, en direcció a Doctor Lluch, a les 22.53 hores.
 
A més, els aficionats poden accedir i tornar de l’estadi Ciutat de València des de la pròxima estació de metro de Machado, corresponent a la Línia 3 (Rafelbunyol-Aeroport). En concret, a les 22.50 hores hi haurà un tren especial des de Machado fins a Aeroport, que passarà per l’estació de Benimaclet per a qui vullga realitzar transbord amb el tramvia, a les 22.52 hores.
 
Els servicis previstos per Metrovalencia per a este esdeveniment formen part dels dispositius especials que realitza l’empresa pública i tenen com a objectiu afavorir la mobilitat en transport públic. 
 
Tots aquells usuaris de Metrovalencia que desitgen ampliar la informació d’horaris i freqüències poden consultar la pàgina web (www.metrovalencia.es) o cridar al telèfon 900 46 10 46 d’Atenció al Client, així com contactar a través de twitter en @metrovalencia i en facebook.com/metrovalencia.fgv.
 

Notícies relacionades

06 - 06 - 2024

Metrovalencia oferix servicis especials de tramvia a Fira València per a acudir a València Convention Tattoo i Urban Beat València

Del 7 al 9 de juny se celebra la trobada sobre tatuatges i el 9 el campionat nacional de dansa...
30 - 05 - 2024

Metrovalencia oferix servicis especials de tramvia a Fira València per a acudir a European Academy of Allergy and Clinical Immunology

Del 31 de maig al 3 de juny se celebra la trobada de clínics, investigadors i professionals de la salut...
13 - 05 - 2024

Metrovalencia oferix servicis especials de tramvia a Fira València per a acudir Fimma, Maderalia i Intralogistics

Del 14 al 16 se celebra el certamen de Solucions de magatzematge i distribució per a empreses i punt de...