Data
15 de June de 2023

Metrovalencia reforça el dissabte nit el seu servei amb motiu del partit entre Llevant UD i Deportivo Alavés

  • La L3 de metro i la L6 de tramvia oferiran servei després del partit, que comença a les 21 hores en el Ciutat de València
  • La parada Estadi Ciutat de València està situada a les portes de l’estadi i l’estació de Machado en els voltants

Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) reforçarà el dissabte dia 17, el servei de metro i tramvia per a facilitar el desplaçament dels aficionats i aficionades, després del partit de play off d’ascens a Primera Divisió que disputen el Llevant U.D. i Deportivo Alavés. El partit es jugarà a partir de les 21.00 hores en l’estadi Ciutat de València.

FGV oferirà servei en la Línia 6 de tramvia (Marítim-Tossal del Rei), a la qual pertany la parada Estadi Ciutat de València, a les portes de l’estadi, després de la finalització del partit, en direcció a Doctor Lluch a les 22.55 i 23.15 hores i cap a Marítim a les 23 hores. El pas per Benimaclet serà a les 23.03 i 23.23 hores cap a Marítim i 23.20 hores a Doctor Lluch.

Aquests tramvies especials, que estaran esperant als seguidors i seguidores a la conclusió del partit, reforçaran al servei ordinari que a aqueixes hores encara presten servei en la xarxa de tramvia.

A més, els aficionats i aficionades poden accedir i tornar de l’estadi Ciutat de València des de la pròxima estació de metro de Machado, corresponent a la Línia 3 (Rafelbunyol-Aeroport).

En concret, a les 23.25 hores hi haurà un tren des de Machado fins a Rafelbunyol i a les 22.54 hores fins a Avinguda del Cid. El pas per Benimaclet serà a les 23.24 i 22.55 hores, respectivament.

Tots aquests serveis de metro i tramvia, en cas que fora necessari la disputa de pròrroga en concloure la trobada en empat, s’adaptarien a l’horari del terme de la trobada.

A més, en jugar-se l’eliminatòria en la nit de dissabte, els aficionats i aficionades també podran desplaçar-se fins a les 3 hores de la matinada, aproximadament, gràcies a les circulacions extraordinàries programades per “A la lluna de Metrovalencia”, el servei nocturn dels caps de setmana.

Els serveis previstos per Metrovalencia per a aquest esdeveniment formen part dels dispositius especials que realitza l’empresa pública i tenen com a objectiu afavorir la mobilitat en transport públic.

Tots aquells usuaris de Metrovalencia que desitgen ampliar la informació d’horaris i freqüències poden consultar la pàgina web (www.metrovalencia.es) o cridar al telèfon 900 46 10 46 d’Atenció al Client, així com contactar a través de twitter en @metrovalencia, en facebook.com/metrovalencia.fgv i en l’app oficial de Metrovalencia.

Notícies relacionades

06 - 06 - 2024

Metrovalencia oferix servicis especials de tramvia a Fira València per a acudir a València Convention Tattoo i Urban Beat València

Del 7 al 9 de juny se celebra la trobada sobre tatuatges i el 9 el campionat nacional de dansa...
30 - 05 - 2024

Metrovalencia oferix servicis especials de tramvia a Fira València per a acudir a European Academy of Allergy and Clinical Immunology

Del 31 de maig al 3 de juny se celebra la trobada de clínics, investigadors i professionals de la salut...
13 - 05 - 2024

Metrovalencia oferix servicis especials de tramvia a Fira València per a acudir Fimma, Maderalia i Intralogistics

Del 14 al 16 se celebra el certamen de Solucions de magatzematge i distribució per a empreses i punt de...