Data
08 de March de 2019

Metrovalencia reforça el servici diürn de 10.30 a 21 hores el cap de setmana, amb especial incidència en l’horari de les mascletades

La diumenge 10 la Línia 1 prolongarà de Torrent a Picassent el seu destí per a millorar les freqüències de pas d’esta última població
 
El servici nocturn del dissabte facilitarà l’accés a la mascletà de mitjanit en la plaça de l’Ajuntament i a la celebració de revetles

Metrovalencia reforçarà este cap de setmana el seu servici de metro diürn de 10.30 a 21 hores entre distints destins de la xarxa per a facilitar els desplaçaments que es preveuen cap a la capital, incidint especialment de 12.30 a 15 hores per les mascletades, horari en què les unitats del tramvia aniran a doble composició para per a duplicar el seu nombre de places.
 
A més, el diumenge 10 la Línia 1 tindrà una prolongació de metros entre Torrent i Picassent, la qual cosa significarà la millora de la freqüència de pas dels trens per a esta última població, al circular més unitats i descendir el temps d’espera per als usuaris.
 
Per a qualsevol consulta, els clients poden cridar al telèfon 900 461 046 o consultar la informació en la pàgina web de Metrovalencia (www.metrovalencia.es). A més, la comunicació es pot establir a través de les xarxes socials de facebook (facebook.com/metrovalencia.fgv) i twitter (@metrovalencia).
 
D’altra banda, gràcies al nou servici nocturn dels caps de setmana, la nit del dissabte 9 els usuaris podran acudir a la mascletà nocturna que es dispararà a mitjanit en la plaça de l’Ajuntament i a la celebració de nombroses revetles populars que se celebraran en distints punts de la ciutat.
 
Servici nocturn

Cal recordar que el servici nocturn de cap de setmana de Metrovalencia els divendres, dissabtes i vespres de festius oferix circulacions entre les 2.30 i les 3 hores. D’esta manera, circulen trens amb una freqüència de pas entre 10 i 20 minuts pel centre de la ciutat, a partir de l’últim servici habitual abans de mitjanit, en aquells trams en direcció a Aeroport, Torrent, Torrent Avinguda i Marítim-Serrería.
 
En direcció a Alboraya la freqüència de pas oscil·la entre 15 i 30 minuts. Cada 40 minuts, els trens circulen en direcció a les estacions de Seminari i Paterna. I cada 80 minuts, en direcció a Picassent, Bétera, Llíria, Rafelbunyol i Riba-roja de Túria, que abans només disposaven d’una única circulació, a la finalització del servici, i ara compten amb tres.
 
Els últims passos pel centre de la ciutat de València, en l’estació d’Àngel Guimerà, cap als diferents destins té lloc entre les 2.30 i les 3.00 hores.
 
En les línies tramviàries, els tramvies circulen amb intervals de pas de 40 minuts en totes les Línies, mentres que en els trams Primat Reig-Dr. Lluch i Marítim-Grau Canyamelar la freqüència és de 20 minuts. 
 
En Línia 4 se circula entre Dr. Lluch i Vicent Andrés Estellés, excepte l’últim tramvia en servici que arriba fins Mes del Rosari.  Els últims passos per la parada de Benimaclet cap als diferents destins té lloc entorn de les 2.30 hores.

Notícies relacionades

06 - 06 - 2024

Metrovalencia oferix servicis especials de tramvia a Fira València per a acudir a València Convention Tattoo i Urban Beat València

Del 7 al 9 de juny se celebra la trobada sobre tatuatges i el 9 el campionat nacional de dansa...
30 - 05 - 2024

Metrovalencia oferix servicis especials de tramvia a Fira València per a acudir a European Academy of Allergy and Clinical Immunology

Del 31 de maig al 3 de juny se celebra la trobada de clínics, investigadors i professionals de la salut...
13 - 05 - 2024

Metrovalencia oferix servicis especials de tramvia a Fira València per a acudir Fimma, Maderalia i Intralogistics

Del 14 al 16 se celebra el certamen de Solucions de magatzematge i distribució per a empreses i punt de...