Data
22 de October de 2023

Metrovalencia reforça el servici per a facilitar l’accés i retorn amb motiu del partit que disputen el dilluns València CF i Cadis CF

  • El partit corresponent a la desena jornada de Lliga es juga el 23 d’octubre a les 21 hores en l’estadi de Mestalla
  • Les estacions més pròximes són Aragó, Facultats i Alameda per a enllaçar amb Àngel Guimerà o Benimaclet i la xarxa tramviària

Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) amplia el dilluns 23 d’octubre el servici de Metrovalencia per a facilitar l’accés a l’estadi de Mestalla i posterior retorn, amb motiu del partit que disputen, a partir de les 21 hores, València CF i Cadis CF, corresponent a la desena jornada de Lliga.

Metrovalencia ha previst reforçar els servicis de les Línies 1, 2, 3, 4, 5 i 7 amb la incorporació de metros i tramvies addicionals després de la finalització del partit.

Des de l’estació de Aragó, la més pròxima a l’estadi, s’ha previst la circulació de trens a partir de les 23 hores en línia 5 en direcció a Marítim i cap a Aeroport, amb possibilitat d’enllaçar amb les Línies 1 i 2 en Ángel Guimerà, i en Línia 7 en direcció a Torrent Avinguda.

Des de Aragó es pot arribar a l’estació d’Alameda que connecta amb l’estació de Facultats i la resta de la xarxa.

En Facultats hi haurà servicis a partir de les 23 hores cap a Rafelbunyol i a cap a Aeroport, amb possibilitat d’enllaçar amb les Línies 1 i 2 en Àngel Guimerà.

Els transbords en l’estació d’Àngel Guimerà possibilitaran els desplaçaments en la Línia 1 fins a Torrent Avinguda i cap a Seminari. En la mateixa estació, però en la Línia 2, hi haurà un tren en direcció a Paterna.

Respecte al tramvia, des de la parada de Benimaclet fins a la de Doctor Lluch en la Línia 4, s’han programat circulacions addicionals també a a partir de les 23 hores en diferents direccions.

La Línia 10 se suma als servicis especials pel futbol i un tramvia eixirà de l’estació d’Alacant en direcció a Natzaret.

Els horaris es poden consultar en la pàgina web www.metrovalencia.es i en el telèfon gratuït d’informació i Atenció al Client 900 46 10 46 i en l’app oficial.

 

 

 

Notícies relacionades

24 - 05 - 2024

Els usuaris del tramvia de València valoren amb un notable, 8,02 punts sobre 10, el servici que presta este mitjà de transport

La puntuació positiva, sumant “Molt bé”, “Bastant bé” i Bé”, aconseguix el 92% La Línia 10 obté 8,78 punts, les...
26 - 04 - 2024

Una delegació de la Comissió Europea i el Ministeri d’Hisenda visiten la Línia 10 de Metrovalencia

La posada en servici de la línia en 2022 va comptar amb finançament de la Unió Europea a través del...
28 - 04 - 2024

Metrovalencia va atendre l’any passat més de 128.000 usuaris a través del telèfon gratuït i els intèrfons d’estacions i parades

Els viatgers poden sol·licitar informació i buidar dubtes en el 900 46 10 46 o en els 350 dispositius instal·lats...