Data
02 de July de 2022

Metrovalencia renova el seu web per a oferir una experiència digital òptima d’accessibilitat, usabilitat, fiabilitat i eficàcia

  • La nova versió de www.metrovalencia.es compleix el nivell AA de les Pautes d’Accessibilitat per al contingut web
  • L’eina presenta a la persona usuària un nivell de confiança màxim en les transaccions, recollida de dades i comunicacions recíproques

La web de Metrovalencia ha iniciat aquesta setmana una nova etapa amb una versió actualitzada que millorarà el servei que es presta amb aquesta eina digital a tots els usuaris i usuàries d’FGV a la província de València.

L’objectiu d’aquesta actuació és modernitzar el portal www.metrovalencia.es i transformar-lo en una web accessible, segura i social, així com oferir una experiència digital òptima d’accessibilitat, usabilitat, fiabilitat i eficàcia dels visitants a la web a través de qualsevol dispositiu. Pel seu lloc, també es pretén oferir un nivell de confiança màxim a les persones usuàries en les transaccions, recollida de dades i comunicacions recíproques.

La nova web és més segura i accessible, complint el nivell AA de les Pautes d’Accessibilitat per al contingut web (WCAG) i incorpora un accés al desenvolupament insuit https://www.insuit.net/es que proporciona encara més accessibilitat a la lectura de la web a tots els nivells de discapacitat.

Realitzada amb disseny “responsive” que s’adapta a diferents dispositius, ja siga telèfon mòbil, ordinador o tauleta, es tracta d’una web neta i de fàcil navegació, que el seu planificador i consulta d’horaris ofereixen més opcions en els resultats de cerca.

Amb millores significatives en molts àmbits, com la sol·licitud de les targetes personalitzades amb elecció de lloc de recollida i pagament en línia, destaca el seu mòdul principal de càlcul de trajectes i els accessos directes a algunes de les opcions personalitzades que estan disponibles quan accedeixes com a persona registrada.

A més, existeix una nova secció de “Preguntes freqüents” que serà de gran utilitat a les persones usuàries que naveguen per la web i que, amb el temps, anirà creixent i augmentant les seues prestacions.

Web de Metrovalencia

La pàgina web de Metrovalencia va entrar en servei l’any 2003. En 2008 va experimentar una transformació en la seua presentació i continguts. En 2015 es va incorporar una nova utilitat, la recàrrega per Internet, en euros, de la targeta moneder TuiN i de la resta de títols de transport, amb excepció del bitllet senzill i els que s’havien de justificar per part d’algun col·lectiu.

L’última millora es va produir en 2021 quan es va incorporar a la web la possibilitat de sol·licitar les targetes personalitzades de manera en línia, a fi de fer més còmode i ràpid aquest procés de tramitació. Aquest nou servei serveix per a sol·licitar títols com Gent Major, Mobilitat, Família Nombrosa, Família Monoparental, TuiN Jove o la targeta personalitzada genèrica (TuiN).

Totes aquestes millores s’han succeït i acumulat per a aconseguir una major comoditat als clients i clientes a l’hora d’adquirir els seus títols de transport, planificar els seus desplaçaments, obtindre informació i impulsar la comunicació empresa-persones usuàries.

Notícies relacionades

16 - 07 - 2024

FGV comença a construir la llosa superior del túnel que connectarà les estacions d’Alacant i Xàtiva de Metrovalencia

L'objectiu és obrir un pas per als vianants després de l'estiu al carrer Alacant entre Xàtiva i l'accés al carrer...
21 - 06 - 2024

FGV reunix el Comité de Participació de Clients de Metrovalencia per a analitzar el servici i presentar noves actuacions i iniciatives

El director gerent, Alfonso Novo, ha assistit a la trobada en el qual participen entitats i usuaris habituals En la...
24 - 05 - 2024

Els usuaris del tramvia de València valoren amb un notable, 8,02 punts sobre 10, el servici que presta este mitjà de transport

La puntuació positiva, sumant “Molt bé”, “Bastant bé” i Bé”, aconseguix el 92% La Línia 10 obté 8,78 punts, les...