Data
02 de January de 2019

Metrovalencia va desplaçar a més de 10.000 viatgers amb metro i tramvia durant Nit de cap d’any

Les estacions amb més moviment van ser Xàtiva, Colón i Plaça Espanya
 
La franja horària més utilitzada va ser la compresa entre les 00 i les 02 hores

Metrovalencia va desplaçar a més de 10.000 viatgers en les seues línies de metro i tramvia en la passada Nit de cap d’any durant el servici especial que, per primera vegada, es va planificar per a tota la nit de l’últim dia de l’any.
 
Esta iniciativa ha sigut impulsada per la Conselleria d’Habitatge, Obres Públiques i Transport que dirigix María José Salvador amb la finalitat de garantir un servici de transport públic per a València i les poblacions de l’àrea metropolitana que compten amb estacions o parada de metro i tramvia.
 
Dita dispositiva especial se suma als nous servicis nocturns que ha començat a oferir Metrovalencia des del passat 14 de desembre, les nits dels divendres, dissabtes i vespres de festius. 
 
Les estacions més utilitzades han sigut Xàtiva, Colón i Plaça Espanya, en el metro, i Eugenia Viñes i Marítim Serrería, en el tramvia. Xàtiva ha acumulat, entre les 23 i les 7 hores, un total de 3.944 viatgers. Per la seua banda, Colón ha congregat a 2.044 usuaris i Plaça Espanya 1.896 passatgers.
 
Quant a les franges horàries en què els clients s’han desplaçat, destaca la compresa entre la mitjanit i les 2 hores del matí. Després, entre les 2 i les 5 hores, s’ha experimentat un descens pronunciat que ha tingut a continuació, entre les 5 i les 7 hores, un repunt a l’alça fins a enllaçar amb el servici ordinari de l’1 de gener.
 
El servici de Nit de cap d’any ha sigut semblant a què s’oferix les nits de divendres i dissabtes, encara que amb la singularitat de ser ininterromput durant tota la nit.

El servici nocturn de Metrovalencia continuarà els divendres, dissabtes i vespres de festius de 2019. L’objectiu de FGV és millorar les freqüències de pas del dispositiu d’estes nits, una vegada completades les noves incorporacions de personal previstes per a les pròximes setmanes.
 

Notícies relacionades

12 - 02 - 2024

Metrovalencia facilita la mobilitat per a acudir amb tramvia a Fira València a eMobility Expo World Congress

Del 13 al 15 se celebra l'esdeveniment de referència per a la mobilitat sostenible en la qual FGV serà present...
24 - 01 - 2024

Metrovalencia facilita la mobilitat per a acudir amb tramvia a Fira València per FIMI, Babykid Spain, Beauty Spain i Hydrosud 2024

El 25 se celebra el certamen relacionat amb la construcció Hydrosud, del 25 al 27 FIMI i Babykid Spain de...
23 - 12 - 2023

Metrovalencia oferix servici especial de tramvia a Fira València per a acudir a Expojove

Del 26 de desembre al 4 de gener se celebra la Fira Internacional de València i la Fira de la...