Data
26 de March de 2018

TRAM d’Alacant amplia els horaris de les Línies 2, 3 i 4 durant la Setmana Santa

Un total de 57 tramvies cobriran els servicis especials programats per als dies 28, 29 i 30 de març
 
A més, els últims trens de la Línia 1 prolongaran el seu recorregut des de Benidorm fins a Estels

El TRAM d’Alacant amplia a partir del dimecres 28, i fins al divendres 30 de març, els horaris dels tramvies de les Línies 2 (Luceros-Sant Vicent del Raspeig), L-3 (Luceros-El Campello) i L-4 (Luceros-Plaza La Corunya) per a afavorir la mobilitat dels ciutadans durant la Setmana Santa.
 
A més, els últims trens de la Línia 1 (Luceros-Benidorm) que ixen de Benidorm no acabaran el seu trajecte en Poble Espanyol, com fan habitualment, sinó que prolongaran el seu recorregut fins a Estels, com en la resta del dia, però amb parada facultativa en tots els baixadors, excepte Sangueta.
 
Estos servicis especials formen part de les mesures impulsades per la Conselleria d’Habitatge, Obres Públiques i Vertebració del Territori que dirigix María José Salvador per a millorar l’atenció i el servici que es presta des de FGV als usuaris de TRAM d’Alacant i Metrovalencia i apostar per un transport públic sostenible i de qualitat.
 
L’objectiu de FGV és facilitar als seus usuaris un transport públic ràpid i còmode perquè puguen accedir a la capital alacantina i assistir a les processons que se celebren en el centre fins a la matinada, sense necessitat d’agafar el cotxe. En total, TRAM d’Alacant habilitarà 57 tramvies especials en les tres jornades, a banda de l’esmentada prolongació del recorregut de tres combois de la Línia 1.
 
Els pròxims dies 28, 29 i 30 del present mes, a més dels tramvies del servici ordinari que presta FGV, s’habilitaran circulacions extraordinàries de la Línia 2 des d’Estels fins a Sant Vicent del Raspeig des de les 22:08 h fins a les 02:18 hores, i en el trajecte invers des de les 22:42 a les 2:48 hores.
En la Línia 3, els servicis especials d’Estels cap al Campello començaran a les 22:19 h i conclouran a les 3:18 hores, mentres que des del Campello cap a la capital s’iniciaran a les 21:42 h i acabaran a les 00:11 hores.
 
En la Línia 4, les unitats programades començaran el seu servici des d’Estels cap a Plaça La Corunya a les 22:59 h i cessaran la seua activitat a les 1:59, mentres que en el recorregut contrari serà des de les 23:02 h fins a les 2:28 hores.
 
Quant a la Línia 1, els trens que prolongaran el seu recorregut fins a Estels seran els que partisquen de Benidorm a les 22:35, 22:55 i 23:25 hores.
 
D’esta manera, TRAM d’Alacant vol que els veïns i turistes d’Alacant puguen utilitzar els seus servicis i evitar embossos i problemes d’aparcament que afecten el centre d’Alacant, tant per l’afluència de públic durant estos dies com pels diferents talls de tràfic que es produïxen en els principals carrers i avingudes de la capital alacantina.
 
FGV recorda a tots els usuaris que es pot obtindre més informació en el telèfon d’informació 900 72 04 72 i en la web www.tramalicante.es.

Notícies relacionades

06 - 06 - 2024

Metrovalencia oferix servicis especials de tramvia a Fira València per a acudir a València Convention Tattoo i Urban Beat València

Del 7 al 9 de juny se celebra la trobada sobre tatuatges i el 9 el campionat nacional de dansa...
30 - 05 - 2024

Metrovalencia oferix servicis especials de tramvia a Fira València per a acudir a European Academy of Allergy and Clinical Immunology

Del 31 de maig al 3 de juny se celebra la trobada de clínics, investigadors i professionals de la salut...
13 - 05 - 2024

Metrovalencia oferix servicis especials de tramvia a Fira València per a acudir Fimma, Maderalia i Intralogistics

Del 14 al 16 se celebra el certamen de Solucions de magatzematge i distribució per a empreses i punt de...