Data
01 de June de 2018

TRAM d’Alacant incrementa la seua oferta per a facilitar l’accés a les mascletades de la plaça dels Luceros

FGV posarà en circulació tramvies en doble composició en la línies 2, 3 i 4 que permeten l’accés al centre de la ciutat
 
Els tirs previs a Fogueres estan previstos els dies 2, 3, 9, 10, 16 i 17 de juny

El TRAM d’Alacant inicia el dissabte 2 de juny el dispositiu especial previst amb motiu de la celebració de les Fogueres de Sant Joan. El tir de la primera mascletà en la plaça dels Luceros comptarà amb una oferta major de places per a facilitar l’accés al centre de la ciutat, ja que els tramvies de les línies 2, 3 i 4 circularan en doble composició.
 
Este increment de l’oferta no comporta l’alteració dels horaris habituals i es repetirà també els dies 3, 9, 10, 16 i 17 de juny amb motiu de l’espectacle pirotècnic programat eixos dies en la plaça dels Luceros, a les 14 hores.
 
Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) té previst oferir, com en anys anteriors, un dispositiu especial durant els principals dies de Fogueres, per a facilitar l’accés als diferents actes festius programats fins a la nit del 24 de juny i, posteriorment, durant el Concurs Internacional de Focs Artificials de la Platja del Cocó.
 
Seguretat en Luceros durant les mascletades

 
Amb motiu de la mascletà, FGV, en coordinació amb els servicis municipals de seguretat, tancarà la parada de Luceros a les 13:30 hores fins a 14:30 hores, aproximadament, a causa del perill que pot representar que les instal·lacions romanguen obertes durant l’espectacle pirotècnic que s’oferix just damunt d’esta estació.
 
L’empresa i l’Ajuntament han acordat que el tancament es faça pel menor temps possible per a no interferir en el servici ferroviari i, en tot cas, la pròxima estació de Mercat romandrà oberta per a donar servici als usuaris.
 
Pel mateix motiu, l’ascensor d’esta estació es tancarà al públic a partir de les 11:30 hores. Al seu torn, FGV informa els viatgers interessats que no està permés el transport de bicicletes en la zona A, de 13 a 15 hores, els dies de mascletà i durant Fogueres.  
 
Per a més informació sobre els servicis, els usuaris poden consultar els horaris de pas, a més de en les estacions i parades de TRAM en el telèfon d’informació d’Atenció al Client (900 72 04 72), així com en la pàgina web www.tramalicante.es
 

Notícies relacionades

01 - 03 - 2024

Metrovalencia oferix servicis especials per les mascletaes del cap de setmana i la Cavalcada del Ninot

El reforç en les línies de metro els dies 2 i 3 per a l'espectacle pirotècnic en la plaça de...
29 - 02 - 2024

Metrovalencia facilita la mobilitat este cap de setmana per a acudir amb tramvia al Saló del Còmic

De l'1 al 3 de març se celebra el certamen en Fira València Les freqüències de pas seran de 20...
26 - 02 - 2024

Metrovalencia oferix servicis addicionals en la Línia 4 del tramvia amb motiu de la celebració de Cevisama en Fira València

Del 26 de febrer a l'1 de març s'ha previst circulació en esta línia cada 20 minuts entre les 6...