Data
06 de March de 2018

TRAM d’Alacant oferirá serveiis mínims del 25% en la vaga del 8 de març

La Direcció General de Treball dictamina que circule un de cada quatre trens i tramvies


S’aconsella als usuaris informar-se dels horaris en les pàgines web i telèfons gratuïts de l’empresa pública

La Direcció General de Treball i de Benestar Laboral de la Generalitat Valenciana ha decretat uns serveis mínims per a Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) del 25% en el còmput general de la jornada del 8 de març, Dia Internacional de la Dona, en el que hi ha convocada una vaga de 24 hores, a més de parades parcials, segons les centrals sindicals.

 
TRAM d’Alacant posarà en circulació un de cada quatre servicis ordinaris, per la qual cosa s’aconsella als usuaris que consulten els horaris de pas dels trens i tramvies. 
 
En el TRAM d’Alacant l’informació està disponible en el telèfon d’Atenció al Client (900 72 04 72), així com en la pàgina web www.tramalicante.es
 
La mateixa resolució assenyala que, quant al personal pertanyent als serveis de manteniment, instal·lacions fixes i tallers, tenint en compte la naturalesa d’estos servicis, es considera imprescindible establir uns servicis mínims d’un 25% i que en tot cas es garantisca un mínim de dos persones en les Brigades d’Atenció Permanent.
 
D’altra banda, per als Serveis d’Atenció al Client, Centrals Telefòniques i Registre General, es garantirà la presència d’una persona que permeta oferir informació als usuaris d’este mitjà de transport i la presentació de qualsevol document pels ciutadans, respectivament.
 
 
  
 

Notícies relacionades

01 - 03 - 2024

Metrovalencia oferix servicis especials per les mascletaes del cap de setmana i la Cavalcada del Ninot

El reforç en les línies de metro els dies 2 i 3 per a l'espectacle pirotècnic en la plaça de...
29 - 02 - 2024

Metrovalencia facilita la mobilitat este cap de setmana per a acudir amb tramvia al Saló del Còmic

De l'1 al 3 de març se celebra el certamen en Fira València Les freqüències de pas seran de 20...
26 - 02 - 2024

Metrovalencia oferix servicis addicionals en la Línia 4 del tramvia amb motiu de la celebració de Cevisama en Fira València

Del 26 de febrer a l'1 de març s'ha previst circulació en esta línia cada 20 minuts entre les 6...