Data
15 de June de 2017

TRAM d`Alacant oferirà servici especial nocturn el dissabte fins a les 3 hores per l’Entrada de Bandes

Un total de 41 tramvies de les Línies 2, 3 i 4 connectaran Luceros amb Sant Vicent del Raspeig, El Campello i Plaça La Corunya
 
El primer comboi partirà d’El Campello a les 21:12 hores amb destí Luceros i l’últim a les 2:53 h des d’Estels al Campello
 
Les tres últimes circulacions de la Línia 1 que partixen des de Benidorm ampliaran el seu recorregut fins a Luceros

TRAM Metropolità d`Alacant oferirà el dissabte un servici especial nocturn fins a les 3 hores de la matinada per a facilitar els desplaçaments que es preveuen per la ciutat amb motiu de l’Entrada de Bandes. Les línies de tramvia 2, 3 i 4 prolongaran el seu horari habitual perquè totes aquelles persones que decidisquen acudir a estes festes puguen tornar als seus llars amb comoditat i rapidesa, sense haver de conduir els seus vehicles privats.
 
Esta és la primera vegada que FGV programa estos servicis especials nocturns en els fins de setmanes previs als dies principals de festes. D’altra banda, com altres anys, els tramvies aniran a composició doble durant l’horari de les mascletades per a duplicar les places i oferir així major comoditat als usuaris.
 
Este servici especial forma part de les noves iniciatives proposades per la Conselleria d´Habitagte, Obres Públiques i Vertebració del Territori que dirigix la consellera María José Salvador i que tenen com a objectiu millorar el servici que presta el TRAM d’Alacant, entre en les que es contempla incrementar els servicis nocturns de tramvia per a ampliar l’oferta a un nombre més gran d’usuaris.
 
En total, seran 41 tramvies els que connectaran el centre d’Alacant amb els destins habituals de les línies i el trajecte invers. La Línia 2 (Luceros-San Vicent del Raspeig) serà la que més servicis oferisca, ja que tindrà 16 circulacions, huit per cada sentit. D’Estels partirà el primer servici especial a les 22:08 hores i l’últim a les 1:45 hores. De Sant Vicent, el primer ho farà a les 22:38 hores i l’últim a les 2:16 hores.
 
La Línia 3 (Luceros-El Campello) oferirà huit trajectes d’anada i sis de volta, 14 en total. El primer eixirà d’Estels a les 23:53 hores i l’últim, de la mateixa estació, a les 2:53 hores. De tornada, el primer partirà d’El Campello a les 21:12 hores i l’últim serà de les 0:15 hores.
 
Entre estos combois es trobaran les tres últimes circulacions que partixen de Benidorm (22:35: 22:55 i 23:25 hores) i que conclouen normalment el seu viatge en Poble Espanyol, i que el dissabte continuaran el seu marxa fins a Luceros amb parada facultativa en tots els baixadors, excepte Sangueta, com fa la L-3.
 
La Línia 4 (Luceros-Plaza La Corunya) posarà en marxa onze combois, cinc unitats en el recorregut d’anada, el primer a les 23:05 hores des d’Estels i l’últim a les 1:35 hores. Des de Plaça La Corunya hi haurà sis circulacions, la primera a les 23:02 hores i l’última a les 2:06 hores.
 
Cal ressenyar que els servicis especials no efectuaran parada en el baixador de Sangueta. Per a més informació sobre els servicis, els usuaris poden consultar els horaris de pas, a més de en les estacions i parades de TRAM, en el telèfon d’informació d’Atenció al Client (900 72 04 72), així com en la pàgina web www.tramalicante.es
 

Notícies relacionades

12 - 02 - 2024

Metrovalencia facilita la mobilitat per a acudir amb tramvia a Fira València a eMobility Expo World Congress

Del 13 al 15 se celebra l'esdeveniment de referència per a la mobilitat sostenible en la qual FGV serà present...
24 - 01 - 2024

Metrovalencia facilita la mobilitat per a acudir amb tramvia a Fira València per FIMI, Babykid Spain, Beauty Spain i Hydrosud 2024

El 25 se celebra el certamen relacionat amb la construcció Hydrosud, del 25 al 27 FIMI i Babykid Spain de...
23 - 12 - 2023

Metrovalencia oferix servici especial de tramvia a Fira València per a acudir a Expojove

Del 26 de desembre al 4 de gener se celebra la Fira Internacional de València i la Fira de la...