Data
25 de September de 2018

TRAM d’Alacant participa en la XIV edició de la Benvinguda a la Universitat d’Alacant  

FGV compta amb un punt d’informació que estarà obert al públic des de hui fins a dijous que ve 

La Línia 2 del tramvia que unix Luceros i Sant Vicent del Raspeig compta amb parada en el propi centre universitari 

TRAM d’Alacant participa des de hui dimarts 25 de setembre en la XIV Edició de la Benvinguda a la Universitat d’Alacant que la institució acadèmica celebra, coincidint amb l’inici del curs universitari.

El punt informatiu està ubicat en l’exterior de la Biblioteca Universitària, amb un horari de 10.30 a 14 hores i de 16 a 19.30 hores, dimarts i dimecres, i el dijous 27 de setembre fins a migdia.
 
Junt amb la informació que s’oferix de manera presencial als estudiants interessats, des del TRAM d’Alacant es recorda que poden consultar horaris en la web www.tramalicante.es, l’app pròpia i realitzar consultes a través del telèfon 900 72 02 72 i en la direcció de twiter @tramdealicante. 
 
La Línia 2 del TRAM d’Alacant que unix l’estació de Luceros i Sant Vicent del Raspeig va entrar en servei el 4 de setembre de 2013 i compta amb una parada pròpia, denominada Universitat, a les portes del propi centre universitari.
 
Esta línia s’ha consolidat com les més utilitzada pels viatgers del TRAM d’Alacant i en estos cinc anys en funcionament ha desplaçat més de 18 milions d’usuaris, amb una mitjana d’uns 300.000 viatgers mensuals.   
 

Notícies relacionades

13 - 06 - 2024

El Col·legi Sector Aeri de València tanca el programa de visites educatives a Metrovalencia previstes en este curs escolar

Alumnes i professors han recorregut els tallers i els trens que presten servici en la xarxa de metro Els 25...
17 - 04 - 2024

Metrovalencia obri les instal·lacions de València Sud al Col·legi Sant Joan de Ribera de Burjassot

L'activitat Metroescola pretén acostar als escolars el funcionament de la xarxa i els beneficis de l'ús del transport públic Alumnes...
16 - 04 - 2024

Metrovalencia acull una exposició contra la violència infantil en l’estació de Mislata

‘Recordes com et maltractaren?’, organitzada per l'Associació Quera, forma part de les activitats de Línia 0 d'FGV L'exhibició fotogràfica s'inaugura...