Data
15 de April de 2019

TRAM d’Alacant reforçarà el seu servici amb tramvies dobles el dia 17 per les paelles universitàries

Les unitats duplicaran la seua oferta de places per a facilitar la mobilitat fins al recinte festiu, situat en el multiespacio Rabasa

Les parades de Ciutat Jardí i Santa Isabel de la Línia 2 són les més pròximes a l’esdeveniment

TRAM d’Alacant reforçarà el seu servici amb tramvies a doble composició per a augmentar la seua capacitat i facilitar l’accés i la volta de la celebració de les tradicionals paelles universitàries d’Alacant, que enguany se celebren el dia 17, Dimecres Sant.
 
La jornada festiva, que es desenrotllarà de 10 a 21 hores, tindrà lloc en el multiespacio Rabasa, per la qual cosa les parades del TRAM d’Alacant més pròximes són les de Ciutat Jardí i Santa Isabel de la Línia 2 (Luceros-Sant Vicent del Raspeig).
 
A més, es dóna la circumstància que, com la jornada festiva se celebra el Dimecres Sant, els assistents podran desplaçar-se al final de l’esdeveniment amb l’inici del servici especial nocturn que Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) ha programat amb motiu de la Setmana Santa per a acudir a les processons.
 
Este festival se celebra des de fa huit anys fora de la Universitat i ho promou una empresa privada. En el concert participaran artistes nacionals i internacionals, de rock, pop, rap i d’altres gèneres musicals. El passat any va congregar a prop de 20.000 persones.
 

Notícies relacionades

01 - 03 - 2024

Metrovalencia oferix servicis especials per les mascletaes del cap de setmana i la Cavalcada del Ninot

El reforç en les línies de metro els dies 2 i 3 per a l'espectacle pirotècnic en la plaça de...
29 - 02 - 2024

Metrovalencia facilita la mobilitat este cap de setmana per a acudir amb tramvia al Saló del Còmic

De l'1 al 3 de març se celebra el certamen en Fira València Les freqüències de pas seran de 20...
26 - 02 - 2024

Metrovalencia oferix servicis addicionals en la Línia 4 del tramvia amb motiu de la celebració de Cevisama en Fira València

Del 26 de febrer a l'1 de març s'ha previst circulació en esta línia cada 20 minuts entre les 6...