Data
11 de March de 2020

El servei especial de Falles de Metrovalencia s’ajorna fins a la celebració de les festes

 Generalitat facilita la devolució de l’import de l’Abonament Falles o el canvi per un altre títol de transport  

L’oficina de l’ATMV de Colón tramitarà des del dia 12 de març l’opció triada pels usuaris mentres es negocia l’augment dels punts de canvi 
Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) ha decidit suspendre els serveis especials de metro i tramvia programats per a Falles, tant els diürns com els nocturns de 24 hores que s’anaven a produir des del dia 14 a la matinada del dia 20. Les jornades del diumenge 15 i el dijous festiu 19 no tindran tractament de laborables com estava planificat, les circulacions tornaran al seu gràfic habitual com a festiu.
 
Això sí, el divendres 13, el dissabte 14 i el dimecres 18 haurà servei nocturn ordinari de “A la Lluna de Metrovalencia” fins prop de les 3 hores de la matinada, com correspon a un divendres, dissabte i vespra de festiu, respectivament.
 
Contractacions
 
Pel que fa a les contractacions efectuades per a reforçar a la plantilla de FGV en Falles, es mantindran les 56 incorporacions temporals fins al 20 de març per a realitzar labors de informació i atenció al client en estacions i vestíbuls.

Abonament Falles
 
La Generalitat facilitarà la devolució de l’import de l’Abonament Falles o el canvi per un altre títol de transport una vegada que les principals festes de València han sigut ajornades. Quan estes se celebren, es tornarà a posar a la venda un nou Abonament Falles per a l’ocasió amb les dates que es designen en el seu moment.
 
L’Abonament Falles de l’Autoritat del Transport Metropolità de València (ATMV) permetria viatjar il·limitadament durant 7 dies en Metrovalencia, metrobús i EMT per 7 euros en totes les zones de l’àrea metropolitana de València i amb tots els operadors adherits a la coordinació tarifària dels tres mitjans de transport esmentats.
 
L’Abonament Magdalena, de semblants característiques que l’Abonament Falles però per a 9 dies per 9 euros per a les festes de Castelló, també ajornades, al no haver-se iniciat encara la venda del títol de transport no cal la seua devolució o canvi.
 
Devolució o canvi
 
Des del 12 de març, l’oficina de l’ATMV situada en l’estació de metro de Colón donarà l’opció als 1.628 usuaris que ja havien adquirit el títol de transport de triar si volen que se’ls torne l’import pagat o si prefereixen que se’ls retire l’Abonament Falles i se’ls carregue qualsevol altre títol de transport. Si en esta opció l’import a desembossar és superior, es descomptaria tal quantitat del preu final.
 
L’ATMV està negociant la possibilitat d’ampliar els punts de canvi per a facilitar als usuaris la devolució o el canvi de títols, que no tenen un termini determinat per a fer-ho per a tranquil·litat dels que ho han adquirit.
 
 

 

Notícies relacionades

13 - 02 - 2024

El Consell autoritza un conveni d’FGV amb l’Ajuntament de Rafelbunyol per a aplicar descomptes en Metrovalencia a majors i persones amb discapacitat

Les persones majors de 65 anys i les persones amb discapacitat igual o superior al 64% obtindran una reducció de...
06 - 02 - 2024

El Consell autoritza un conveni d’FGV amb l’Ajuntament de Foios per a aplicar descomptes en Metrovalencia a majors i persones amb discapacitat

Les persones majors de 65 anys i les persones amb discapacitat igual o superior al 64% obtindran una reducció de...
05 - 02 - 2024

FGV envia cartes informatives als ajuntaments de la xarxa de Metrovalencia de la possibilitat de subscriure convenis per a activar polítiques socials en el transport

L'empresa pública ha posat en coneixement dels municipis els títols de transport més beneficiosos segons cada col·lectiu L'acord pot afectar...