Data
15 de November de 2019

Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana convoca una nova edició del concurs escolar de dibuix “El teu TRAM al Nadal”

Els treballs es poden entregar en l’Espai del Client de Luceros, oficines de la Marina i estacions de la xarxa 
La convocatòria està dirigida a xiquets i xiquetes entre 3 i 12 anys i el termini de presentació conclou el 7 de desembre 

Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana ha convocat una nova edició del concurs de dibuix “El teu TRAM al Nadal”, obert a la participació de tots els xiquets i xiquetes amb edats compreses entre els 3 i 12 anys de la província d’Alacant.

El termini d’entrega dels dibuixos participants ja està obert i finalitzarà el 7 de desembre. Els originals poden entregar-se en l’Espai del Client de Luceros, les oficines de l’antiga estació de la Marina (Avinguda de la Vila Joiosa, 2. Alacant) i estacions de la xarxa del TRAM d’Alacant en servei.
 
La temàtica que ha d’inspirar els treballs dels xicotets ha de relacionar el Nadal amb el servei de transport que presta el TRAM d’Alacant. Els participants poden utilitzar qualsevol tècnica artística per a la seua creació. 
 
Els dibuixos hauran de portar al dors les dades del participant: nom, cognoms edat, direcció, correu electrònic i telèfon de contacte.
 
Un jurat, compost per treballadors de FGV i professionals de la il·lustració i el disseny, serà l’encarregat de seleccionar un total de cinc dibuixos corresponents als intervals de les edats següents: 3-4, 5-6, 7-8, 9-10 i 11-12 anys. 
 
Al seu torn, el jurat es reserva la possibilitat d’entregar un premi o reconeixement de manera col·lectiva a una entitat, col·legi u associació que haja destacat per la seua participació.
 
Els guanyadors rebran un lot de regals adaptats a les edats de cada un dels premiats. Els dibuixos de tots els participants quedaran exposats durant les setmanes nadalenques en l’estació de Luceros del TRAM d’Alacant.
 
Els interessats poden obtindre més informació sobre el concurs en l’oficina d’Atenció al Client d’Estels, el telèfon 900 72 04 72 o consultar la web www.tramdealicante.es.

Notícies relacionades

13 - 06 - 2024

El Col·legi Sector Aeri de València tanca el programa de visites educatives a Metrovalencia previstes en este curs escolar

Alumnes i professors han recorregut els tallers i els trens que presten servici en la xarxa de metro Els 25...
17 - 04 - 2024

Metrovalencia obri les instal·lacions de València Sud al Col·legi Sant Joan de Ribera de Burjassot

L'activitat Metroescola pretén acostar als escolars el funcionament de la xarxa i els beneficis de l'ús del transport públic Alumnes...
16 - 04 - 2024

Metrovalencia acull una exposició contra la violència infantil en l’estació de Mislata

‘Recordes com et maltractaren?’, organitzada per l'Associació Quera, forma part de les activitats de Línia 0 d'FGV L'exhibició fotogràfica s'inaugura...