Data
20 de December de 2019

Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana entrega els premis del concurs de dibuix “El teu TRAM al Nadal”

Els cinc guanyadors de cada una de les categories han rebut els seus premis en un acte celebrat en l’estació de Luceros

La iniciativa està dirigida als xiquets i xiquetes entre els 3 i els 12 anys 
 

Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana ha fet entrega    dels premis del seu concurs de dibuix “El teu TRAM al Nadal”, obert a la participació dels xiquets i xiquetes amb edats compreses entre els 3 i 12 anys de la província d’Alacant.

 
Els guanyadors de les cinc categories establides (3-4, 5-6, 7-8, 9-10 i 11-12 anys) han rebut en l’estació de Luceros del TRAM d’Alacant els premis corresponents.  
 
Els premiats han sigut:  Julia Pastor Beltrán (3-4 anys); Francine Rogé Toribio (5-6 anys); Amélie Rogé Toribio (7-8 anys); Aitor Luis Blanco (9-10 anys); i Pedro Manuel Fermón (11-12 anys).
 
La temàtica dels dibuixos presentats relaciona el Nadal amb el servei de transport que presta el TRAM d’Alacant i la tècnica artística utilitzada és lliure. 
 
Els dibuixos de tots els participants estan exposats durant les setmanes nadalenques en l’estació de Luceros del TRAM d’Alacant.
 
El jurat d’esta edició del concurs de dibuix ha volgut destacar la qualitat i varietat dels originals presentats i agrair la participació de tots els xiquets i xiquetes que han presentat els seus dibuixos.
 

Notícies relacionades

13 - 06 - 2024

El Col·legi Sector Aeri de València tanca el programa de visites educatives a Metrovalencia previstes en este curs escolar

Alumnes i professors han recorregut els tallers i els trens que presten servici en la xarxa de metro Els 25...
17 - 04 - 2024

Metrovalencia obri les instal·lacions de València Sud al Col·legi Sant Joan de Ribera de Burjassot

L'activitat Metroescola pretén acostar als escolars el funcionament de la xarxa i els beneficis de l'ús del transport públic Alumnes...
16 - 04 - 2024

Metrovalencia acull una exposició contra la violència infantil en l’estació de Mislata

‘Recordes com et maltractaren?’, organitzada per l'Associació Quera, forma part de les activitats de Línia 0 d'FGV L'exhibició fotogràfica s'inaugura...