Data
13 de February de 2017

FGV condiciona el pas inferior de la parada de Sant Isidre de Metrovalencia

Esta actuació està inclosa en el programa de millora i conservació de les instal·lacions de la xarxa de metro i tramvia 

Amb este pla es realitzen obres no incloses en el manteniment ordinari, com a vandalisme, despreniments, ruptures greus o rehabilitacions  

 

Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) ha iniciat els treballs d’adequació i condicionament del pas inferior de la parada de Sant Isidre, corresponent a les línies 1, 2 i 7 de Metrovalencia.

Les obres han obligat a tancar el públic este accés i està previst que finalitzen al llarg del pròxim mes de març. Mentres que es prolonguen estos treballs l’accés es realitza pel pas superior que compta amb ascensors.  
 
Esta actuació està inclosa en el pla de manteniment preventiu, correctiu i d’execució d’obres de reparació de xicotets desperfectes de Metrovalencia i que té com a finalitat  garantir la conservació d’edificis, estacions i baixadors de metro i parades de tramvia.
 
D’esta manera, es reparen aquells desperfectes que excedixen del manteniment ordinari, com els causats per vandalisme, diversos despreniments, ruptures greus o rehabilitacions, alhora que s’executen xicotetes obres i reformes enfocades a assegurar l’habitabilitat de les instal·lacions o corregir certs aspectes funcionals o estructurals de les mateixes.
 
Instal·lacions incloses
 
Les dependències objecte de l’actuació són les 36 estacions de metro en superfície i 24 baixadors, en les que s’inclou el propi edifici de les estacions i altres dependències exemptes destinades a locals tècnics o magatzem, andanes i els seus accessos, mobiliari urbà, tanques i tots els elements arquitectònics, urbanístics, aparcaments i jardins propietat de FGV.
 
També s’actua sobre 35 estacions subterrànies, en tots els seus elements estructurals i arquitectònics que constituïxen els accessos des de superfície, vestíbuls, andanes, quarts tècnics o destinats a personal, sense incloure les vies ni els túnels.
 
A més, s’han inclòs les 42 parades de tramvia, tots els elements existents entre els extrems d’andanes, incloses les rampes d’accés als mateixos i el mobiliari urbà existent entre ells. 
 
Finalment, el pla també afecta els denominats edificis tècnics, així com els seus recintes i accés; als immobles administratius i de servici, als tallers i cotxeres en València Sud, Machado, Tarongers, a l’antiga estació de Palmar-te i als antics tallers de Torrent. També està inclosa qualsevol propietat patrimonial de FGV a la província de València.
 

Notícies relacionades

13 - 06 - 2024

El Col·legi Sector Aeri de València tanca el programa de visites educatives a Metrovalencia previstes en este curs escolar

Alumnes i professors han recorregut els tallers i els trens que presten servici en la xarxa de metro Els 25...
17 - 04 - 2024

Metrovalencia obri les instal·lacions de València Sud al Col·legi Sant Joan de Ribera de Burjassot

L'activitat Metroescola pretén acostar als escolars el funcionament de la xarxa i els beneficis de l'ús del transport públic Alumnes...
16 - 04 - 2024

Metrovalencia acull una exposició contra la violència infantil en l’estació de Mislata

‘Recordes com et maltractaren?’, organitzada per l'Associació Quera, forma part de les activitats de Línia 0 d'FGV L'exhibició fotogràfica s'inaugura...