Data
06 de February de 2017

FGV inicia les obres de renovació del pas a nivell de l’estació de Museros

Els treballs començaran el dilluns 6 febrer i està previst que finalitzen a finals de mes El pressupost ascendix a 161.127,90 euros 


Amb esta actuació es milloren al condiciones de pas dels trenes al reduir sorolls i vibracions 
 

Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) inicia el dilluns 6 de febrer les obres de substitució de la desviació i renovació del firme i la via del pas a nivell de Museros, pertanyent a la Línia 3 de Metrovalencia.

Esta actuació, pressupostada en 161.127,90 euros, permetrà substituir la desviació de l’estació de Museros, en direcció a Rafelbunyol. L’actual equipament encara manté elements de fusta i per la seua ubicació en una zona sense drenatge està molt deteriorat.
 
Aprofitant les obres també es pretén renovar el firme i las vies del pas a nivell existent, a pocs metres de l’estació i que diàriament suporta un elevat pas de vehicles. 
 
Amb esta actuació, FGV millora las condiciones tècniques de la desviació i del pas a nivell i soluciona els problemes de sorolls i vibracions que origina el pas de trenes por este punt. 
 
Dins d’esta actuació FGV ha contemplat la incorporació de soles de plastic davall de las noves vies per a reduir las emissions de sorolls i vibracions i evitar molèsties als veïns de la zona. 
 
Les obres està previst que finalitzen a finals de febrer i els treballs es realitzaran fora de l’horari de servici, a excepció del cap de setmana del 17 al 19 de febrer que per necessitats tècniques es tancarà la circulació entre Museros i Rafelbunyol, des de las 22.15 hores fins a las 23.45 hores d’eixos dies. Durant els períodes sense servici FGV habilitarà un servici alternatiu d’autobús amb parada en las estaciones de Metrovalencia. 
 
El pas a nivell de Museros quedarà fora de servici des del dia 20 de febrer fins als fesols 23, con la finalitat d’executar els treballs de demolició del firme i renovació del material de via i asfaltat.
 
 

Notícies relacionades

26 - 04 - 2024

Una delegació de la Comissió Europea i el Ministeri d’Hisenda visiten la Línia 10 de Metrovalencia

La posada en servici de la línia en 2022 va comptar amb finançament de la Unió Europea a través del...
21 - 04 - 2024

Els Espais i el Centre d’Atenció al Client de Metrovalencia van atendre més de 285.000 visites en 2023

L'oficina de Xàtiva va acumular 118.074 consultes personalitzades l'any passat, el 40,7% del total Setembre, octubre i març van ser...
19 - 03 - 2024

Metrovalencia evita 1,1 milions de desplaçaments de vehicles privats en els principals cinc dies de Falles

El servici d'FGV del dia 15 a la matinada del 20 eludix l'emissió de 1.568 tones de CO₂ a l'atmosfera...