Data
30 de July de 2018

FGV obri al públic l’estació de Luceros del TRAM d’Alacant

Els treballs de desmuntatge de l’estructura de l’ascensor han finalitzat però este equipament queda fora de servei


Les persones de mobilitat reduïda poden accedir amb ascensor en les estacions de Mercat i Marq-Castillo  
 

Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) ha obert al públic, des de primera hora del matí de hui dilluns 30 de juliol,  l’estació de Luceros del TRAM d’Alacant, una vegada han finalitzat els treballs de desmuntatge i reparació de l’estructura de l’ascensor, que han obligat a tancar estes instal·lacions des de dimecres passat, 25 de juliol.

L’obertura al públic de l’estació de Luceros permet que el TRAM d’Alacant preste servei amb total normalitat en totes les seues línies que des d’Alacant comuniquen amb Benidorm, Sant Vicent del Raspeig, El Campello i Platja  de SantJoan-Plaza de la Corunya.  
 
Els treballs de desmuntatge van començar dimarts passat nit però s’han hagut de prolongar, donada la dificultat existent per a retirar les peces de vidre que acompanyen l’estructura de l’ascensor que comunica el vestíbul amb l’andana. 
 
Després del procés de desmuntatge, FGV ha iniciat els treballs de reparació i consolidació de l’estructura, motiu pel que l’ascensor de Luceros queda fora de servei temporalment.  
 
Els usuaris de mobilitat reduïda poden accedir als serveis del TRAM d’Alacant des dels ascensors de les estacions de Mercat, més pròxima a Luceros, i Marq-Castillo.   
 
FGV demana disculpes per les molèsties que pot ocasionar esta incidència i recorda a tots els usuaris que es pot obtindre més informació sobre el servei de transport en el telèfon d’informació 900 72 04 72, en la web www.tramalicante.es. y en l’App TRAM d’Alacant.
 

Notícies relacionades

13 - 06 - 2024

El Col·legi Sector Aeri de València tanca el programa de visites educatives a Metrovalencia previstes en este curs escolar

Alumnes i professors han recorregut els tallers i els trens que presten servici en la xarxa de metro Els 25...
17 - 04 - 2024

Metrovalencia obri les instal·lacions de València Sud al Col·legi Sant Joan de Ribera de Burjassot

L'activitat Metroescola pretén acostar als escolars el funcionament de la xarxa i els beneficis de l'ús del transport públic Alumnes...
16 - 04 - 2024

Metrovalencia acull una exposició contra la violència infantil en l’estació de Mislata

‘Recordes com et maltractaren?’, organitzada per l'Associació Quera, forma part de les activitats de Línia 0 d'FGV L'exhibició fotogràfica s'inaugura...