Data
12 de June de 2020

FGV reobri la Línia 5 de TRAM´d’Alacant a partir del dilluns 15 de juny

La freqüència de pas de la xarxa és la corresponent a les jornades laborables no lectives al no estar oberta la Universitat i ni els centres educatius

Este estiu no circularan ni el Tramnochador ni El Mussol dels Marines per les circumstàncies sanitàries

FGV reobrirà a partir del dilluns 15 de juny la Línia 5 (Porta del Mar-Plaça La Corunya) de TRAM´d’Alacant. La finalitat és recuperar la normalitat en les circulacions de la xarxa tramviària i adaptar progressivament l’oferta a la demanda sobre este mitjà de transport en el procés de la crisi sanitària provocada pel COVID-19.

La Línia 5 se suma a les circulacions habituals de les línies 1, 2, 3, 4 i 9 que ja presten el servici dels dies laborables no lectius, al no estar oberts la Universitat d’Alacant i els centres educatius.

De totes maneres, este és l’horari habitual del tramvia en les jornades d’estiu a partir de la segona quinzena de juny, per la qual cosa la setmana que ve este mitjà de transport estarà al cent per cent del seu servici habitual en l’estiu.

D’altra banda, el Tramnochador, el servici nocturn del TRAM d’Alacant per als caps de setmana de l’estiu en l’àrea metropolitana, i El Mussol de Les Marines, que circula també a la nit i en les mateixes dates entre Benidorm i Dénia, no circularan durant l’estiu per les circumstàncies sanitàries.

Els usuaris de TRAM´d’Alacant disposen dels canals d’atenció telefònica, web i xarxes socials, així com el telèfon d’atenció al client gratuït 900 72 04 72 .

Recomanacions als usuaris

Junt amb l’obligació d’utilitzar màscara en tots els desplaçaments en transport públic, des de FGV s’ha establit un reforç del dispositiu de seguretat que comptarà amb la col·laboració de les Forces de Seguretat.

Des de l’empresa pública de la Generalitat es recorda als usuaris que disposen de dispensadors de gel hidroalcohólico en els accessos a les principals estacions de TRAM d’Alacant i en l’interior de les unitats.

Una vegada que està ja permés ocupar totes les places d’assentisc, FGV  recomana evitar en la mesura que es puga ocupar el corredor central, per a permetre el lliure desplaçament interior per a pujar o abaixar del tren o tramvia, i llavar-se les mans després d’utilitzar el servici de transport, encara que els vehicles i instal·lacions de FGV es desinfecten regularment.

En les andanes, durant l’espera, cal ocupar els espais buits en tota la seua longitud per a mantindre la màxima separació amb altres persones.

Des de FGV s’informa també que la compra de títols de transport en les estacions es realitza exclusivament amb pagament per targeta de crèdit o en les màquines de venda automàtica i que, temporalment, les gestions d’objectes perduts, reclamacions i suggeriments es poden realitzar a través de la pàgina web o l’App (descàrrega en Google Play o en Apple Store).

A Alacant, l’Espai al Client de Luceros ha traslladat la seua activitat a la taquilla principal de la mateixa estació.

En les estacions, els usuaris poden contactar amb el personal d’Atenció al Client de FGV a través dels interfonos ubicats en vestíbuls i andanes.

Notícies relacionades

24 - 05 - 2024

Els usuaris del tramvia de València valoren amb un notable, 8,02 punts sobre 10, el servici que presta este mitjà de transport

La puntuació positiva, sumant “Molt bé”, “Bastant bé” i Bé”, aconseguix el 92% La Línia 10 obté 8,78 punts, les...
28 - 04 - 2024

Metrovalencia va atendre l’any passat més de 128.000 usuaris a través del telèfon gratuït i els intèrfons d’estacions i parades

Els viatgers poden sol·licitar informació i buidar dubtes en el 900 46 10 46 o en els 350 dispositius instal·lats...
25 - 04 - 2024

Metrovalencia modifica el diumenge el seu servici de tramvia amb motiu de la ‘Volta Ciclista a Espanya Femenina’ i la ‘15K València Oberta a la Mar’

El dia 28 s'interrompen les circulacions en les línies 4, 6, 8 des de les 8.50 fins a les 10.20...