Data
17 de February de 2018

FGV substituirà la plataforma del pont del TRAM d’Alacant sobre la carretera CV-759 en el municipi de La Vilajoiosa

Els treballs obliguen a oferir transport amb autobús entre Creueta i Benidorm del 26 de febrer al 14 de març 
 
L’empresa pública també està actuant sobre els ponts situats en Teulada i Gata de Gorgos

 

Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) iniciarà a finals d’este mes els treballs de reparació dels danys del pont de la Línia 1 del TRAM d’Alacant (Luceros-Benidorm), situat sobre la carretera CV-759 en La Vilajoiosa. 
 
Els treballs previstos, que contemplen la substitució de la plataforma actual, obligaran a suspendre la circulació ferroviària entre les estacions de Creueta i Benidorm, del 26 de febrer al 14 de març. Durant este període FGV oferirà servici alternatiu d’autobús entre estes dos estacions. Està previst que el 15 de març el servici ferroviari recupere la normalitat.
 
Al seu torn les obres obliguen també a tallar la carretera CV-759 en eixe punt, per la qual cosa s’oferirà un itinerari alternatiu.
 
El servici d’autobús previst passarà cada 30 minuts, amb els mateixos horaris existents per al servici ferroviari. En les parades afectades en este trajecte (Costanera Pastor, Hospital Vila i C.C. La Marina Finestrat) s’establirà parada d’autobús en les seues proximitats. El baixador de Terra Mítica quedarà fora de servici durant els dies que es prolongue el tall de la circulació ferroviària.
 
El pressupost d’adjudicació d’esta actuació que també afecta els ponts de la Línia 9 (Benidorm-Dénia), situats en Teulada i Gata de Gorgos, ascendix a 1.779.282 euros.
 
Els viatgers que utilitzen el servici d’autobús per a continuar el seu viatge enllaçaran en l’estació de Creueta amb els trens de la Línia 1 en direcció a Alacant i en l’estació de Benidorm amb els de Línia 9 en direcció a Dénia, amb eixida immediatament posterior respecte als horaris actuals. El recorregut amb autobús entre Creueta i Benidorm s’ha previst en un temps d’uns 45 minuts, superior als horaris que oferix l’actual servici ferroviari.
 
Les actuacions previstes en este pont permetran retirar l’estructura actual i muntar posteriorment la nova plataforma. Després de les proves de càrrega es procedirà al condicionament final de les infraestructures ferroviàries i les instal·lacions d’energia per al restabliment del servici.
 
Estos treballs s’emmarquen dins de les inversions que està impulsant la Conselleria d’Habitatge, Obres Públiques i Vertebració del Territori que dirigix María José Salvador en el conjunt de la xarxa de FGV a Alacant.
 

Notícies relacionades

13 - 02 - 2024

El Consell autoritza un conveni d’FGV amb l’Ajuntament de Rafelbunyol per a aplicar descomptes en Metrovalencia a majors i persones amb discapacitat

Les persones majors de 65 anys i les persones amb discapacitat igual o superior al 64% obtindran una reducció de...
06 - 02 - 2024

El Consell autoritza un conveni d’FGV amb l’Ajuntament de Foios per a aplicar descomptes en Metrovalencia a majors i persones amb discapacitat

Les persones majors de 65 anys i les persones amb discapacitat igual o superior al 64% obtindran una reducció de...
05 - 02 - 2024

FGV envia cartes informatives als ajuntaments de la xarxa de Metrovalencia de la possibilitat de subscriure convenis per a activar polítiques socials en el transport

L'empresa pública ha posat en coneixement dels municipis els títols de transport més beneficiosos segons cada col·lectiu L'acord pot afectar...