Data
30 de December de 2022

La Generalitat àmplia el servei nocturn de Metrovalencia en Nit de Cap d’Any fins al matí de l’1 de gener

  • Les circulacions addicionals permeten mantindre el pas de trens i tramvies des de la nit del 31 de desembre fins a l’inici del servei del primer dia de l’any
  • Aquest dispositiu especial incrementa l’oferta nocturna habitual que s’ofereix a València i la seua àrea metropolitana les nits dels divendres, dissabtes i vespres de festius

La Generalitat ampliarà el servei nocturn habitual en Nit de Cap d’Any, de manera que el pas de trens i tramvies es mantindrà de manera ininterrompuda, des de la nit del 31 de desembre fins al matí de l’1 de gener.

Aquest dispositiu especial previst per Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) permet incrementar l’oferta habitual que s’ofereix les nits dels divendres, dissabtes i vespres de festius, des del servei nocturn denominat A la Lluna de Metrovalencia, i que facilita el pas de trens i tramvies fins prop de les tres de la matinada.

FGV recomana als usuaris que s’informen a través de la pàgina web www.metrovalencia.es, app oficial i en el telèfon gratuït d’informació i Atenció al Client 900 46 10 46, així com en @metrovalencia i en facebook/metrovalencia.fgv.

Línies de metro

Amb el servei especial de Nit de cap d’any els destins a Picassent, Bétera, Llíria, Rafelbunyol i Riba-roja del Túria comptaran amb servei fins a les 3 hores de la matinada aproximadament des de les estacions de València, prenent com a referència l’estació d’Àngel Guimerà, en la qual conflueixen les Línies 1, 2, 3, 5 i 9.

A partir d’aqueixa mateixa franja horària i fins a l’inici del servei de l’1 de gener, els trens finalitzaran destinació en Aeroport, Marítim, Alboraia-Peris Aragó, Paterna, Seminari i Torrent Avinguda amb una freqüència de 40 minuts, que es reduiran a 20 minutos en els trams comuns subterranis.

Línies de tramvia

En les Línies 4 (Dr. Lluch_Mas del Rosari) i 6 (Tossal del Rei-Marítim), del tramvia se circularà tota la nit amb una freqüència de pas als seus destins de 40 minuts, tenint en compte que la Línia 4 tindrà com a final Vicente Andrés Estellés, excepte dos trens que arribaran a Mas del Rosari.

En la Línia 8 (Neptú-Marítim) tindrà una freqüència de 60 minuts entre les 23.35 i les 00.35 hores, entre les 02.35 i les 04.35 hores i des de les 7.55 hores fins a enllaçar amb el servei regular de l’1 de gener.

En la nova Línia 10 (Alacant-Natzaret) se circularà tota la nit amb una freqüència de 40 minuts fins a Natzaret i 20 minutos fins a Ciutat Arts i Ciencies Justícia, fins a enllaçar amb el servei regular del 1 de gener.

Notícies relacionades

18 - 03 - 2024

Els metros i tramvies de Metrovalencia recorreran en els principals dies de Falles 700.000 km, l’equivalent a 17,3 vegades la volta al món

FGV posa en circulació 2.358 servicis especials i 9.517 ordinaris els dies 15, 16, 17, 18, 19 i matinada del...
01 - 01 - 2024

Metrovalencia àmplia el servici amb motiu del partit de Lliga entre València CF i Vila-real CF

El dispositiu previst incorpora circulacions addicionals després de la finalització de la trobada que comença a les 21.30 hores a...
29 - 12 - 2023

FGV amplia el servici nocturn de Metrovalencia durant Nit de Cap d’Any fins al matí de l’1 de gener

Les circulacions addicionals permeten mantindre el pas de trens i tramvies des de la nit del 31 de desembre fins...