Data
04 de March de 2020

La Generalitat obri les instal·lacions de Metrovalencia al Col·legi San Juan Bautista de Torrent

L’activitat forma part del programa educatiu que organitza FGV a través de Metroescola

El grup de 24 alumnes de 3r de Primària ha recorregut el Lloc de Comandament, els tallers i els trens que presten servici en la xarxa de metro

La Generalitat ha obert hui les instal·lacions de Metrovalencia al Col·legi San Juan Bautista de Torrent en una nova visita corresponent al programa Metroescola, iniciativa de Ferrocarrils de la Generalitat (FGV) que facilita l’accés a la xarxa de metro i tramvia als escolars de la província de València.

Els 24 alumnes de 3r de Primària de l’esmentat col·legi han protagonitzat esta activitat educativa, amb l’objectiu que els escolars coneguen el funcionament de la xarxa i els beneficis de l’ús del transport públic.

La visita de hui ha començat en l’estació de Torrent Avinguda  de Metrovalencia per a desplaçar-se amb metro fins a València Sud, seu de FGV, on se’ls ha explicat què és i què fa l’empresa, com funciona, el tipus d’estacions i parades amb les quals compta i els trens i tramvies de què disposa.

Metroescola està dirigit als escolars pertanyents al cicle de Primària. Estes visites educatives es presenten com un complement del procés de formació dels alumnes i permeten destacar la importància que té el transport públic en el desenrotllament sostenible de les grans ciutats com a alternativa al vehicle privat.

En el seu recorregut per les instal·lacions de FGV, han visitat el Lloc de Comandament per a conéixer el sistema de funcionament i control de la circulació de trens i tramvies per la xarxa, el sistema de seguretat de l’empresa i el centre d’atenció al viatger.

Després de visitar el taller i conéixer el procés de manteniment dels trens, han pujat a una de les unitats en servici per a conéixer com funciona i les seues característiques.

Notícies relacionades

13 - 06 - 2024

El Col·legi Sector Aeri de València tanca el programa de visites educatives a Metrovalencia previstes en este curs escolar

Alumnes i professors han recorregut els tallers i els trens que presten servici en la xarxa de metro Els 25...
17 - 04 - 2024

Metrovalencia obri les instal·lacions de València Sud al Col·legi Sant Joan de Ribera de Burjassot

L'activitat Metroescola pretén acostar als escolars el funcionament de la xarxa i els beneficis de l'ús del transport públic Alumnes...
16 - 04 - 2024

Metrovalencia acull una exposició contra la violència infantil en l’estació de Mislata

‘Recordes com et maltractaren?’, organitzada per l'Associació Quera, forma part de les activitats de Línia 0 d'FGV L'exhibició fotogràfica s'inaugura...