Data
23 de April de 2018

La nova TuiN Jove de Metrovalencia comença a comercialitzar-se a partir del 24 d’abril

Se oferix un 15% de descompte als clients de fins a 30 anys sobre la Targeta Tuin a València i el Bono 10 a Alacant

En els casos dels famílies nombroses i monoparentals, el descompte del 15% s’acumula al del 20% (generals) o el 50% (especials)

Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) comença a comercialitzar a partir del 24 d’abril la seua nova Targeta Jove. Esta nova targeta personalitzada permet que els jóvens, de fins a 30 anys inclusivament, disfruten d’un 15% de descompte sobre la targeta portamonedes TuiN en Metrovalencia i el bo de 10 viatges en el TRAM d’Alacant. 

En els casos dels famílies nombroses i monoparentals, el descompte del 15% s’acumularà al del 20% (generals) o el 50% (especials) que disfruten els seus membres.
 
El director gerent de FGV, Juan Andrés Sánchez Jordà ha explicat que “esta iniciativa forma part dels mesures impulsades per la Conselleria d’Habitatge, Obres Publiques i Vertebració de Territori que dirigix María José  Salvador per a millorar l’atenció i el servici que és presta per part de FGV als usuaris de Metrovalencia i TRAM d’Alacant, per mitjà de la promoció i fidelització de l’ús del transport públic entre els mes jóvens”.
 
El públic objectiu de la targeta son els persones de fins a 30 anys d’edat, sense edat mínima. A València suposa un 45% dels usuaris del metro i tramvia i a Alacant un 12% (el percentatge és menor per no incloure els usuaris exclusius de la Zona TAM, que ja disposen de descomptes a través d’altres títols).
 
“La nova Targeta Jove és carrega en una targeta sense contacte personalitzada, amb un disseny específic per a cada explotació, que és pot sol·licitar en els Espais i Punts del Client en Metrovalencia i en els estacions servides del TRAM d’Alacant” hi ha assenyalat Sánchez Jordà.
 
Característiques
 
La nova TuiN Jove de Metrovalencia és una targeta personalitzada que amb un cost inicial de 4 euros per a l’adquisició del suport permet aplicar una bonificació del 15% sobre la Targeta portamonedes TuiN en el moment de càrrega del saldo.
 
Esta targeta intel·ligent te, a mes, d’avantatges afegits, ja que no obliga a realitzar un consum mínim mensual, sinó que el seu titular disfruta del descompte des del primer euro de consum; al contrari, la targeta te un límit de consum màxim mensual, segons el nom de zones recorregudes, a partir del moment del qual el titular viatja gratis la resta del mes. D’esta manera, pot viatjar tot l’any i disfrutar dels seus avantatges sense haver de canviar de títol segons l’ús que faça del mateix.
 
El cost per viatge en una zona, que en la TuiN és de 0,72 euros, resulta per a un titular de la TuiN Jove a 0,62 euros; el cost de dos zones és reduïx de 1,04 euros a 0,89 euros i així successivament amb la resta de nom de zones, aplicant el 15% de descompte en el moment de la càrrega del saldo.
 
A Alacant la targeta és denomina Bono-10 JOVE, amb un descompte del 15% sobre el Bono-10, títol propi del TRAM d’Alacant, que permet realitzar 10 viatges per la combinació zonal triada (excepte Zona TAM Metropolitana). Del preu actual per a una zona, 7,60 euros, és passa a 6,50 euros; del cost de dos zones, 14 euros, és passa a 11,90 euros, i així successivament amb la resta de zones, aplicant el 15% de descompte.
 

Notícies relacionades

13 - 06 - 2024

El Col·legi Sector Aeri de València tanca el programa de visites educatives a Metrovalencia previstes en este curs escolar

Alumnes i professors han recorregut els tallers i els trens que presten servici en la xarxa de metro Els 25...
17 - 04 - 2024

Metrovalencia obri les instal·lacions de València Sud al Col·legi Sant Joan de Ribera de Burjassot

L'activitat Metroescola pretén acostar als escolars el funcionament de la xarxa i els beneficis de l'ús del transport públic Alumnes...
16 - 04 - 2024

Metrovalencia acull una exposició contra la violència infantil en l’estació de Mislata

‘Recordes com et maltractaren?’, organitzada per l'Associació Quera, forma part de les activitats de Línia 0 d'FGV L'exhibició fotogràfica s'inaugura...