Data
26 de December de 2018

L’estació de Colón de Metrovalencia oferix activitats per a tota la família en la sala Lametro

“Puja’t al tren de Nadal” obri les seues portes del 26 al 29 de desembre i del 2 al 4 de gener 

En la mateixa sala s’exposen els dibuixos del concurs de Nadal i s’ha instal·lat un punt de recollida de joguets de Creu Roja 

  Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) acull en la sala Lametro de l’estació de Colón de Metrovalencia les activitats i tallers didàctics de “Puja’t al tren de Nadal”. 

Esta iniciativa està dirigida a tota la família de manera gratuïta i estarà oberta al públic del 26 al 29 de desembre i del 2 al 4 de gener.
 
En este mateix recinte Creu Roja ha instal·lat un punt de recollida de joguets nous, no bèl·lics i no sexistes, dins de la seua campanya  www.susderechosenjuego.com. Les persones interessades a col·laborar poden depositar els seus joguets en l’horari de la sala d’11 a 14 hores i de 17 a 20 hores.   
 
Des de Creu Roja defenen que tots els xiquets i xiquetes tenen dret a estrenar un joguet almenys una vegada a l’any. A més hi ha una altra raó molt important i és el control de qualitat, ja que esta és de l’única manera de garantir que els joguets, no sols estan en perfecte estat, sinó que també són adequats per a l’edat del xiquet que ho vaja a rebre i que complixen amb unes exigències sanitàries, ja que un joguet encara que a pesar de trobar-se en bon estat, no es troben esterilitzats i podrien causar problemes a xiquets que tenen una salut fràgil.
Exposició de dibuixos
 
En la mateixa sala s’exposen els prop de 400 dibuixos del concurs “El teu metro el Nadal” que organitza FGV i que està dirigit als xiquets i xiquetes d’entre 3 i 12 anys.
 
La sala estarà oberta al públic els dies 26, 27, 28 i 29 de desembre i del 2 al 4 de gener. L’horari és d’11 a 14 hores i de 17 a 20 hores.
 
 

Notícies relacionades

13 - 06 - 2024

El Col·legi Sector Aeri de València tanca el programa de visites educatives a Metrovalencia previstes en este curs escolar

Alumnes i professors han recorregut els tallers i els trens que presten servici en la xarxa de metro Els 25...
17 - 04 - 2024

Metrovalencia obri les instal·lacions de València Sud al Col·legi Sant Joan de Ribera de Burjassot

L'activitat Metroescola pretén acostar als escolars el funcionament de la xarxa i els beneficis de l'ús del transport públic Alumnes...
16 - 04 - 2024

Metrovalencia acull una exposició contra la violència infantil en l’estació de Mislata

‘Recordes com et maltractaren?’, organitzada per l'Associació Quera, forma part de les activitats de Línia 0 d'FGV L'exhibició fotogràfica s'inaugura...