Data
14 de September de 2018

L’estació de Luceros del TRAM d’Alacant comptarà amb un nou ascensor el pròxim mes de desembre  

 FGV va iniciar el passat mes de juliol per procediment d’emergència la contractació del nou equipament

 L’empresa pública està a l’espera de rebre la cabina per a procedir a completar la nova estructura 

Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) té previst completar la instal·lació i obertura al públic del nou ascensor de l’estació de Luceros del TRAM d’Alacant el pròxim mes de desembre, una vegada es complete la construcció de la nova cabina per a procedir així a la seua instal·lació.

FGV va prendre el passat mes de juliol la decisió de desmuntar este equipament i iniciar, per procediment d’emergència, el procés de contractació per a la fabricació d’un nou elevador, per part de l’empresa Schindler, i dels treballs de desmuntatge i instal·lació de la nova estructura que realitza FCC.
 
Una vegada completat este procés, FGV espera poder posar en servei este nou ascensor entre el vestíbul principal i l’andana el pròxim mes de desembre.
 
El tancament de l’ascensor de Luceros no impedix que el TRAM d’Alacant preste servei amb total normalitat en totes les seues línies que des d’Alacant comuniquen amb Benidorm, Sant Vicent del Raspeig, El Campello i Platja  de Sant Joan-Plaza de la Corunya.  
 
Els usuaris de mobilitat reduïda poden accedir als serveis del TRAM d’Alacant des dels ascensors de les estacions de Mercat, més pròxima a Luceros, i Marq-Castillo.   
 
FGV demana disculpes per les molèsties que pot ocasionar esta incidència i recorda a tots els usuaris que es pot obtindre més informació en el telèfon d’informació 900 72 04 72, en la web www.tramalicante.es. y en l’App TRAM d’Alacant.
 

Notícies relacionades

13 - 06 - 2024

El Col·legi Sector Aeri de València tanca el programa de visites educatives a Metrovalencia previstes en este curs escolar

Alumnes i professors han recorregut els tallers i els trens que presten servici en la xarxa de metro Els 25...
17 - 04 - 2024

Metrovalencia obri les instal·lacions de València Sud al Col·legi Sant Joan de Ribera de Burjassot

L'activitat Metroescola pretén acostar als escolars el funcionament de la xarxa i els beneficis de l'ús del transport públic Alumnes...
16 - 04 - 2024

Metrovalencia acull una exposició contra la violència infantil en l’estació de Mislata

‘Recordes com et maltractaren?’, organitzada per l'Associació Quera, forma part de les activitats de Línia 0 d'FGV L'exhibició fotogràfica s'inaugura...