Data
29 de May de 2018

Més de 1.600 persones activen la TuiN Jove en el seu primer mes d’ús

En nomès 30 dies ja duplica el nombre de targetes d’estudiants de convenis de FGV amb ajuntaments i col·legis
 
El nou títol permet als usuaris de fins a 30 anys una bonificació del 15% respecte a la targeta portamonedes ordinari

La TuiN Jove, posada en marxa el 24 d’abril en Metrovalencia, ha superat en el seu primer mes d’ús les expectatives creades amb este títol de transport i ja són 1.635 persones de fins a 30 anys les que compten amb esta targeta personalitzada que permet aplicar una bonificació del 15% en la targeta portamonedes TuiN, que és el títol de referència per al client freqüent.

A més, en els casos de les famílies nombroses i monoparentals, el descompte del 15% s’acumularà al del 20% (generals) o el 50% (especials) que disfruten els seus membres.

De les citades 1.635 Targetas Jove de Metrovalencia, 1.363 (83,36%) són de caràcter general; 216 de TuiN Jove 20 (13,21%); i 56 Tuin Jove 50 (3,43%). Amb estes dades, en un sol mes ja dupliquen les targetes emeses per a estudiants mediantes convenis amb ajuntaments i col·legis que, per al següent curs acadèmic, molt probablement seran substituïdes per alguna de les Tuin Jove.

Este ascens de la Targeta Jove a València s’ha experimentat a costa del Bonometro que, tot i que encara és hegemònic en el repartiment de títols de transport en Metrovalencia, cada mes perd quota de protagonisme en favor de la targeta portamonedes TuiN, gràcies als seus múltiples avantatges, especialment un preu més reduït que el bo de deu viatges.
 
Característiques

 
La nova TuiN Jove de Metrovalencia és una targeta personalitzada que, amb un cost inicial de 4 euros per a l’adquisició del suport, permet aplicar l’esmentada bonificació del 15% sobre la targeta portamonedes TuiN en el moment de càrrega del saldo.
 
Esta targeta intel·ligent té, a més, diversos avantatges afegides, ja que no obliga a realitzar un consum mínim mensual, sinó que el seu titular disfruta del descompte des del primer euro de consum; al contrari, la targeta té un límit de consum màxim mensual, segons el nombre de zones recorregudes, a partir del moment del qual el titular viatja gratis la resta del mes. D’esta manera, pot viatjar tot l’any i disfrutar dels seus avantatges sense haver de canviar de títol segons l’ús que faça del mateix.

El cost per viatge en una zona, que en la TuiN convencional és de 0,72 euros, resulta per a un titular de la TuiN Jove a 0,62 euros; el cost de dos zones es reduïx de 1,04 euros a 0,89 euros i així successivament amb la resta de nombre de zones, aplicant el 15% de descompte en el moment de la càrrega del saldo.

Notícies relacionades

13 - 06 - 2024

El Col·legi Sector Aeri de València tanca el programa de visites educatives a Metrovalencia previstes en este curs escolar

Alumnes i professors han recorregut els tallers i els trens que presten servici en la xarxa de metro Els 25...
17 - 04 - 2024

Metrovalencia obri les instal·lacions de València Sud al Col·legi Sant Joan de Ribera de Burjassot

L'activitat Metroescola pretén acostar als escolars el funcionament de la xarxa i els beneficis de l'ús del transport públic Alumnes...
16 - 04 - 2024

Metrovalencia acull una exposició contra la violència infantil en l’estació de Mislata

‘Recordes com et maltractaren?’, organitzada per l'Associació Quera, forma part de les activitats de Línia 0 d'FGV L'exhibició fotogràfica s'inaugura...