Data
01 de September de 2022

Metrovalencia amplia el servei de la Línia 3 durant tota la nit del divendres amb motiu de la Nit de les Disfresses de Rafelbunyol

  • Els trens especials previstos circularan entre l’estació d’aquesta localitat de l´Horta Nord i Avinguda del Cid
  • El dispositiu se suma als trens i tranvias del servei nocturn dels caps de setmana de “A la Lluna de Metrovalencia”

Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) ampliarà el servei de la Línia 3 de Metrovalencia (Rafelbunyol-Aeroport) durant tota la nit del divendres 2 de setembre amb motiu de la celebració de la Nit de les Disfresses de Rafelbunyol.

La resta de línies de metro i tramvia prestaran servei a les persones usuàries fins prop de les tres hores de la matinada, gràcies a l’oferta nocturna “A la Lluna de Metrovalencia” que funciona els divendres, dissabtes i vespres de festius.

El dispositiu especial previst en línia 3 comptarà amb circulacions addicionals al servei nocturn en el tram comprés entre les estacions de Rafelbunyol i Avinguda del Cid, fins a enllaçar amb les circulacions ordinàries de primera hora del dissabte 3 .

Les principals estacions subterrànies, entre Alboraia Peris Aragó i Avinguda del Cid, i de superfície de la Línia 3 de Metrovalencia romandran obertes durant la nit del divendres.

El servei es prestarà, una vegada s’hagen completat les obres de renovació de via realitzades en línia 3, entre el 25 de juliol i el 31 d’agost, igual que en altres punts de la xarxa, i que en aquesta línia han afectat el tram comprés entre Alboraia-Peris Aragó i Rafelbunyol.

FGV reforçarà el dispositiu de seguretat i supervisió en coordinació Ajuntament de Rafelbunyol, Guàrdia Civil, Policia de la Generalitat i la Policia Local d’aquesta mateixa localitat.
Tots aquells usuaris que desitgen ampliar la informació d’horaris i freqüències d’aquest servei poden consultar la pàgina web www.metrovalencia.es, el telèfon gratuït d’informació i Atenció al Client 900 46 10 46, així com en l’app oficial, @metrovalencia i en facebook/metrovalencia.fgv.

Notícies relacionades

06 - 06 - 2024

Metrovalencia oferix servicis especials de tramvia a Fira València per a acudir a València Convention Tattoo i Urban Beat València

Del 7 al 9 de juny se celebra la trobada sobre tatuatges i el 9 el campionat nacional de dansa...
30 - 05 - 2024

Metrovalencia oferix servicis especials de tramvia a Fira València per a acudir a European Academy of Allergy and Clinical Immunology

Del 31 de maig al 3 de juny se celebra la trobada de clínics, investigadors i professionals de la salut...
24 - 05 - 2024

Els usuaris del tramvia de València valoren amb un notable, 8,02 punts sobre 10, el servici que presta este mitjà de transport

La puntuació positiva, sumant “Molt bé”, “Bastant bé” i Bé”, aconseguix el 92% La Línia 10 obté 8,78 punts, les...