Data
07 de November de 2017

Metrovalencia amplia la recarrega des del seu web als títols coordinats amb EMT i Metrobús

En esta adaptació s’inclouen el Bono Transbord AB, Abonament Temporal i Abonament Temporal Jove, vàlid per a metro i tramvia, EMT i Metrobús
 
Actualment es poden recarregar online tots els títols propis de Metrovalencia, excepte la Senzilla i l’anada i Tornada, i integrats

Metrovalencia ha ampliat als títols coordinats existents amb EMT i Metrobús la possibilitat de realitzar la recarrega dels mateixos des de la seua pàgina www.metrovalencia.es.

Amb esta millora es permet que els usuaris puguen actualitzar de manera online el Bono Transbord AB, Abonament Temporal i Abonament Temporal Jove, vàlid per als servicis de metro i tramvia, EMT i Metrobús, així com els títols T1, T2 i T3 de Metrovalencia i EMT.
 
Una vegada feta la recarrega es farà efectiva quan s’haja procedit a la lectura de la targeta en una de les màquines de venda automàtica existents en les diferents parades i estacions de la xarxa de Metrovalencia.

Junt amb els títols coordinats, actualment es poden recarregar des de la web tots els títols propis de Metrovalencia, excepte la Senzilla i l’anada i tornada. Per a poder operar per internet, és necessari estar registrat prèviament en la web de Metrovalencia.

La recarrega de títols online es completa amb la possibilitat de consultar el saldo disponible i la devolució del saldo per pèrdua o sostracció.

La compra des de la web també oferix la possibilitat de fer efectiva immediatament després de la seua compra la recarrega dels bonometros, excepte els de família nombrosa, i Targeta TuiN, una vegada realitzada la lectura de la targeta en una màquina de venda automàtica. 
 
Passos que s’ha de seguir

Per a la compra per Internet, s’ha d’Accedir a www.metrovalencia.es i entrar en pestanya “La meua Metrovalencia” > “Zona d’usuari”. Després, cal registrar-se omplint les caselles que s’indica la pàgina web i activar l’opció “Operacions amb targeta” en el menú de l’esquerra.

A continuació, cal registrar la targeta amb el número de la mateixa i seleccionar “Recarrega”. Posteriorment, cal seleccionar l’import desitjat (si és una TuiN) i acceptar (acceptar novament el missatge-resum de l’operació). Finalment, cal introduir el número de targeta de crèdit o dèbit per a la compra i acceptar.

Notícies relacionades

21 - 06 - 2024

FGV reunix el Comité de Participació de Clients de Metrovalencia per a analitzar el servici i presentar noves actuacions i iniciatives

El director gerent, Alfonso Novo, ha assistit a la trobada en el qual participen entitats i usuaris habituals En la...
24 - 05 - 2024

Els usuaris del tramvia de València valoren amb un notable, 8,02 punts sobre 10, el servici que presta este mitjà de transport

La puntuació positiva, sumant “Molt bé”, “Bastant bé” i Bé”, aconseguix el 92% La Línia 10 obté 8,78 punts, les...
28 - 04 - 2024

Metrovalencia va atendre l’any passat més de 128.000 usuaris a través del telèfon gratuït i els intèrfons d’estacions i parades

Els viatgers poden sol·licitar informació i buidar dubtes en el 900 46 10 46 o en els 350 dispositius instal·lats...