Data
26 de June de 2020

Metrovalencia augmentarà al juliol un 22,37% l’oferta de metro els dies laborables respecte del mateix mes de 2019

El conseller Arcadi España ha destacat que les freqüències seran iguals fins a les 15 hores i com un dissabte fins a finalitzar la jornada

Amb esta actuació es facilitarà la mobilitat, especialment als treballadors, en tota l’àrea metropolitana de València

Metrovalencia mantindrà durant juliol, fins a les 15 hores aproximadament, els horaris laborables de dilluns a divendres de metro, amb l’objectiu de reforçar el servici que es presta en este mes estival i augmentar en un 22,37% les circulacions i freqüències que es van oferir el mateix mes del passat any.

El conseller de Política Territorial, Obres Públiques i Mobilitat, Arcadi España, ha destacat que amb esta iniciativa “s’atén a les demandes de molts usuaris i usuàries de Metrovalencia durant el mes de juliol, al mantindre’s les circulacions de qualsevol dia laborable d’un altre mes de l’any”.

A juí del conseller, “es reforça el servici, que permetrà accedir amb millors freqüències i major comoditat a tots els viatgers i viatgeres de la xarxa de Metrovalencia que necessiten acudir als seus llocs de treball també durant el mes de juliol”.

El conseller ha afegit que “es complix així una recomanació molt sol·licitada durant molt de temps que permetrà una millor mobilitat en tot l’àrea metropolitana de València”.

D’esta manera, als 657 trens que es van posar en circulació els dies laborables de juliol de 2019 se sumaran 147, fins a aconseguir les 804 unitats al juliol d’enguany, incrementant-se l’oferta en el citat 22,37%.

Per això, Metrovalencia aplicarà a partir de dimecres que ve, 1 de juliol, i fins a finalitzar el mes, el divendres dia 31, un horari d’estiu en totes les seues línies de metro, que coincidiran amb una jornada normal fins a les 15 hores. A la vesprada, les freqüències s’equipararan a les d’un dissabte.

Durant el mes d’agost, l’horari de dilluns a dissabte correspondrà al d’un dissabte, com en estius anteriors, mantenint-se igualment els horaris de diumenges i festius.

Així, en els laborables de juliol, l’oferta coincidirà amb els laborables de la resta de l’any, a excepció d’agost. Els horaris de dissabtes, diumenges i festius, com no es modifiquen, coincidiran també amb els dissabtes, diumenges i festius de la resta de l’any.

El servici de tramvia ja va iniciar el passat dia 15 el seu horari d’estiu, que coincidix amb els laborables no lectius, a l’estar tancats els centres educatius i universitaris.

Quant al servici nocturn de cap de setmana denominat “A la Lluna de Metrovalencia” seguix suspés fins a nou avís, a causa de la crisi sanitària provocada pel coronavirus.

Amb esta decisió, la Generalitat adapta amb més flexibilitat que altres anys l’oferta d’estiu a la disminució de la demanda que es produïx estos mesos, realitzant un esforç per atendre les necessitats de transport d’aquells clients que durant dies els laborables del mes de juliol han de viatjar en determinats horaris, principalment entre les 7 i les 15 hores, la qual cosa beneficia especialment les persones que es desplacen per motius de treball.

Els horaris es poden consultar en les estacions de la xarxa de Metrovalencia, en la pàgina web www.metrovalencia.es i en el telèfon gratuït d’informació i Atenció al Client 900 46 10 46, així com a través de xarxes socials @metrovalencia i facebook/metrovalencia.fgv.

Notícies relacionades

24 - 05 - 2024

Els usuaris del tramvia de València valoren amb un notable, 8,02 punts sobre 10, el servici que presta este mitjà de transport

La puntuació positiva, sumant “Molt bé”, “Bastant bé” i Bé”, aconseguix el 92% La Línia 10 obté 8,78 punts, les...
28 - 04 - 2024

Metrovalencia va atendre l’any passat més de 128.000 usuaris a través del telèfon gratuït i els intèrfons d’estacions i parades

Els viatgers poden sol·licitar informació i buidar dubtes en el 900 46 10 46 o en els 350 dispositius instal·lats...
25 - 04 - 2024

Metrovalencia modifica el diumenge el seu servici de tramvia amb motiu de la ‘Volta Ciclista a Espanya Femenina’ i la ‘15K València Oberta a la Mar’

El dia 28 s'interrompen les circulacions en les línies 4, 6, 8 des de les 8.50 fins a les 10.20...