Data
29 de October de 2016

Metrovalencia conclou la incorporació de la nova imatge corporativa en els tramvies 3.800 de Siemens

Es potencien els colors roig i blanc propis de la marca en les 25 unitats en circulació des de 1995
 
Esta actuació s’emmarca dins d’un pla de renovació des del punt de vista mecànic, estètic i d’atenció al client
 
També s’ha conclòs la senyalització acusticolluminosa per a l’accessibilitat de viatgers amb mobilitat reduïda

Metrovalencia ha conclòs la incorporació dels colors i la nova imatge corporativa de l’explotació comercial de FGV a València en les 25 unitats Siemens de la sèrie 3.800, les primeres que van circular per la capital en 1994. La citada nova imatge potència els colors roig i blanc propis de la marca.
 
Esta actuació s’emmarca dins d’un pla de renovació des del punt de vista mecànic, que seguix el seu curs, però que també afecta l’aspecte interior i exterior, millorant les seues condicions d’accessibilitat i informació al viatger, a més de comptar amb cambres de videovigilancia en les unitats.
 
D’altra banda, el procés de muntatge de l’equipament de la senyalització acústic lluminosa per a l’accessibilitat de viatgers amb mobilitat reduïda també s’ha completat en les dites unitats.
 
Les 25 unitats Siemens de la sèrie 3.800, que presten servici actualment en la Línia 4 (Mes del Rosari-Doctor Lluch), són tramvies unidireccionals biarticulats, amb 750 V de tensió, 432 kw de potència, presa de corrent a través de pantògraf i quatre motors asíncronos trifàsics de 108 kw.

La seua velocitat màxima és de 50 km/h tenen una longitud de 23,78 metres i una capacitat de 201 passatgers, 61 d’ells assentats.

Com a característica, cal assenyalar que presenta una alta comoditat per als viatgers, té un pis davall que queda al mateix nivell que les andanes i per això l’accés a l’interior del vehicle és fàcil i segur. Està dotat d’aire condicionat i de teleindicadores i megafonia per a atenció al viatger.

Notícies relacionades

25 - 03 - 2023

FGV inicia la substitució de els seients de metros i tramvies de Metrovalencia per a augmentar les places reservades i millorar el seu manteniment

Aquesta actuació millora les condicions d'accessibilitat de les unitats en augmentar el nombre de llocs reservats El procés de substitució...
17 - 03 - 2023

FGV ofereix 7,4 milions de places en Metrovalencia en els nou dies de serveis especials previstos per a Falles

FGV posa en circulació 2.634 serveis especials i 14.586 ordinaris els dies 4, 5, 11, 12, 15, 16, 17, 18,...
23 - 08 - 2022

Metrovalencia comença a incorporar el nou disseny dels tramvies de Línia 10 a la resta de vehicles de les línies tramviàries de la xarxa

L'objectiu és unificar el disseny de les unitats de tramvia i reforçar la imatge corporativa, donant més visibilitat a la...