Data
16 de March de 2018

Metrovalencia distribuïx 25.000 fullets en Falles amb recomanacions per als usuaris

Els tríptics arrepleguen consells per a viatjar i un pla de la xarxa per a visitar els monuments de Secció Especial i principals esdeveniments
 
S’explica que les estacions de Xàtiva i Colón romandran tancades durant les mascletades del 16 al 19

Metrovalencia ha editat 25.000 fullets informatius per a repartir en estacions, Espais del Client, Centres d’Atenció al Client i Punts del Client de FGV durant les Falles, a fi d’oferir una guia útil per als centenars de milers de valencians i visitants que es desplacen fins a la capital per a disfrutar d’uns dies d’oci en dates tan assenyalades.
 
El departament de Clients i Accessibilitat de Metrovalencia ha editat un tríptic, en castellà, valencià i anglés, en el que s’arrepleguen una sèrie de recomanacions als clients per al correcte ús de les seues instal·lacions i unitats en unes jornades en què el metro i tramvia s’erigixen com el mitjà de transport idoni per a desplaçar-se.
 
El fullet facilita un pla de la xarxa de metro i tramvia, i un altre amb la situació de les falles de la Secció Especial perquè l’usuari sàpia, de manera precisa, a quina estació o parada ha de dirigir-se per a disfrutar dels monuments fallers de la manera més ràpida i còmoda possible.
 
Entre altres recomanacions, en els fullets es recorda als usuaris que la targeta intel·ligent Móbilis és recarregable, es destaquen els avantatges de la targeta portamonedes TuiN, li’ls informa sobre els distints títols disponibles, se’ls recomana que no descuiden els seus objectes personals, i que es complisquen les normes bàsiques de transport (conservar el bitllet fins a finalitzar el trajecte, seguir les indicacions del personal del FGV, etcètera).
 
A més, el fullet incorpora un llistat dels principals actes fallers i les estacions recomanades per a acudir a ells. En este sentit, es recorda que les estacions de Xàtiva i Colón romandran tancades al públic durant el tir de mascletades dels principals dies festius de Falles, del 16 al 19 de març, seguint les recomanacions realitzades per la Junta de Seguretat de la Subdelegació del Govern.
 
L’horari de tancament serà de 12.30 a 14.30 hores i l’objectiu és evitar aglomeracions que suposen qualsevol tipus de risc per als ciutadans i visitants que per milers es concentren en el centre de València per a disfrutar de les tradicionals mascletades.
 
Metrovalencia recomana als seus clients que utilitzen estacions alternatives per a eixos dies (Alameda, Plaça Espanya, Bailén i Àngel Guimerà, segons orígens), s’informen de les mateixes a través de la web www.metrovalencia.es i xarxes socials i seguisquen en tot moment les indicacions de megafonia, teleindicadores i del personal de FGV distribuïts per la xarxa.
 
Bailén
 
La boca de metro de l’estació de Bailén (L7) d’accés al pas inferior de Gran Via de Germanies romandrà tancada de 19 a 2 hores de la matinada els dies 9, 10, 11, 15, 16, 17, 18 i 19 de març (el passat cap de setmana i els principals dies festius) a l’inhabilitar l’Ajuntament el dit pas eixos dies i a eixes hores per a evitar les aglomeracions que se solen produir en el desplaçament de les persones que es dirigixen cap a Russafa per a veure l’enllumenat de les falles de la zona.
 
Castillo de focs artificials
 
Respecte dels castells de focs artificials, també per recomanació de la Junta de Seguretat, l’estació d’Alameda es tancarà dos hores abans del tir de castell de focs artificials els dies 16, 17 i 18 de març, esta última nit quan es desenrotlla la Nit del foc.
 
Per a qualsevol consulta, els clients poden acudir, personalment, a l’Espai del Client de Colón, als Centres d’Atenció al Client de Xàtiva, Benimaclet, Aeroport o els Punt del Client d’Empalme, Àngel Guimerà, Mislata, Torrent Avinguda i Marítim-Serrería.
 

Notícies relacionades

21 - 06 - 2024

FGV reunix el Comité de Participació de Clients de Metrovalencia per a analitzar el servici i presentar noves actuacions i iniciatives

El director gerent, Alfonso Novo, ha assistit a la trobada en el qual participen entitats i usuaris habituals En la...
24 - 05 - 2024

Els usuaris del tramvia de València valoren amb un notable, 8,02 punts sobre 10, el servici que presta este mitjà de transport

La puntuació positiva, sumant “Molt bé”, “Bastant bé” i Bé”, aconseguix el 92% La Línia 10 obté 8,78 punts, les...
28 - 04 - 2024

Metrovalencia va atendre l’any passat més de 128.000 usuaris a través del telèfon gratuït i els intèrfons d’estacions i parades

Els viatgers poden sol·licitar informació i buidar dubtes en el 900 46 10 46 o en els 350 dispositius instal·lats...