Data
11 de October de 2017

Metrovalencia facilita l’accés en transport públic als assistents al festival Festardor que acull Bétera

La parada d’Horta Vella és la més pròxima a este esdeveniment musical que es celebra els dies 12, 13 i 14 d’octubre 

 
FGV oferix trens addicionals durant primera hora del matí per a facilitar la tornada, després de la finalització de les actuacions 

Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) facilitarà l’accés i tornada com a mitjà de transport públic als assistents al festival musical Festardor que es celebra a Bétera, els dies 12, 13 i 14  d’octubre. Metrovalencia compta amb la parada d’Horta Vella corresponent a la Línia 1 que unix esta localitat amb Villanueva de Castellón i que està prop de l’esdeveniment. 

Metrovalencia oferirà estos dies la seua programació de trens prevista i reforçarà el servei a primera hora del matí, iniciant així la circulació abans, per a facilitar la tornada del públic assistent durant les tres jornades de música anunciades.  
 
Els organitzadors han anunciat que disposaran d’un autobús per a acostar als usuaris del servei de metro al festival, des del propi baixador d’Horta Vella.
 
La 5a edició del Festardor que té lloc per primera vegada a Bétera disposa, en la zona industrial d’esta població, de 15.000m2 per al recinte de concerts, a més e 25.000m2 d’espai per a la zona d’acampada a tan sols 100 metres del recinte.
 
El festival comptarà amb més de 25 grups invitats i diferents activitats culturals i musicals que es realitzaran en la pròpia localitat de Bétera, acostant així la música i la cultura als ciutadans de la localitat i aconseguint que el propi públic assistent al festival conega la localitat la seua gent i la seua cultura.
 
Tots aquells usuaris que desitgen ampliar la informació d’horaris i freqüències d’este servici poden cridar al telèfon 900 46 10 46 d’Atenció al Client de Metrovalencia o consultar en les xarxes socials @metrovalencia. 
 

Notícies relacionades

13 - 06 - 2024

El Col·legi Sector Aeri de València tanca el programa de visites educatives a Metrovalencia previstes en este curs escolar

Alumnes i professors han recorregut els tallers i els trens que presten servici en la xarxa de metro Els 25...
17 - 04 - 2024

Metrovalencia obri les instal·lacions de València Sud al Col·legi Sant Joan de Ribera de Burjassot

L'activitat Metroescola pretén acostar als escolars el funcionament de la xarxa i els beneficis de l'ús del transport públic Alumnes...
16 - 04 - 2024

Metrovalencia acull una exposició contra la violència infantil en l’estació de Mislata

‘Recordes com et maltractaren?’, organitzada per l'Associació Quera, forma part de les activitats de Línia 0 d'FGV L'exhibició fotogràfica s'inaugura...