Data
30 de June de 2017

Metrovalencia inicia el 3 de juliol l’horari d’estiu fins al 31 d’agost

La modificació del servici de metro s’aplica de dilluns a divendres, equiparant-los al dissabte, mentres que diumenges i festius mantenen el seu horari habitual
 
El tramvia va iniciar l’horari estival el passat 19 de juny i també ho conclourà l’últim dia d’agost
 
Al juliol i agost el nombre de viatgers que utilitzen el metro i el tramvia descendix, respectivament, entre un 20 i un 40% de mitja

A partir de dilluns que ve, 3 de juliol, i fins al 31 d’agost, Metrovalencia modifica els servicis de les seues sis línies de metro, aplicant els horaris propis de les jornades intermèdies dels dissabtes entre el dilluns i el divendres, amb la qual cosa s’equiparen els primers sis dies de la setmana. Els diumenges i festius mantenen l’horari habitual de la resta de l’any.
 
Per la seua banda, les tres línies de tramvia ja van iniciar l’horari d’estiu el passat dia 19 de juny, que mantindran també fins al 31 d’agost.
 
Durant els mesos de juliol i agost, i segons dades d’anys anteriors, es produïx una reducció mitjana del nombre de viatgers que utilitzen els servicis de Metrovalencia al voltant del 20 i el 40 per cent, respectivament.
 
Esta decisió permet adaptar l’oferta a la demanda real dels clients durant els mesos d’estiu, i aconseguir una major eficiència, a través de la reorganització d’horaris, amb l’ajust dels servicis menys utilitzats, i la consegüent reducció de costos.
 
Els horaris d’estiu també es poden consultar en les estacions de la xarxa de Metrovalencia, en la pàgina web www.metrovalencia.es i en el telèfon gratuït d’informació i Atenció al Client 900 46 10 46, així com a través de xarxes socials @metrovalencia i facebook/metrovalencia.fgv.

Notícies relacionades

26 - 04 - 2024

Una delegació de la Comissió Europea i el Ministeri d’Hisenda visiten la Línia 10 de Metrovalencia

La posada en servici de la línia en 2022 va comptar amb finançament de la Unió Europea a través del...
21 - 04 - 2024

Els Espais i el Centre d’Atenció al Client de Metrovalencia van atendre més de 285.000 visites en 2023

L'oficina de Xàtiva va acumular 118.074 consultes personalitzades l'any passat, el 40,7% del total Setembre, octubre i març van ser...
19 - 03 - 2024

Metrovalencia evita 1,1 milions de desplaçaments de vehicles privats en els principals cinc dies de Falles

El servici d'FGV del dia 15 a la matinada del 20 eludix l'emissió de 1.568 tones de CO₂ a l'atmosfera...