Data
25 de January de 2023

Metrovalencia ofereix servei especial de tramvia a la Fira amb motiu de FIMI, Babykid Spain i Beauty València

  • Del 26 al 28 de gener se celebra la Fira Internacional de la Moda Infantil i la de Puericultura i del 28 al 30 el Saló Professional d’Estètica, Ungles, Perruqueria i Barberia
  • Les freqüències de pas seran de 20 minuts els dies laborables i entre 30 i 40 minuts el cap de setmana

Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) facilitarà entre el 26 i el 30 de gener els desplaçaments a Fira València en la Línia 4 del tramvia de Metrovalencia, amb l’objectiu de garantir la mobilitat a les persones que acudisquen a la Fira Internacional de la Moda Infantil (FIMI) i la de Puericultura (Babykid Spain) del 26 al 28, i al Saló Professional d’Estètica, Ungles, Perruqueria i Barberia, (Beauty València) del 28 al 30 d’aquest mes.

Durant la celebració del certamen, el servei de tramvia circularà entre la parada de Doctor Lluch i la de Fira i viceversa, amb una freqüència de pas de 20 minuts els dies laborables entre les 6 i les 22 hores, i entre 30 i 40 minuts en l’horari establit des de les 6.00 hores fins a les 23 hores el cap de setmana.

Les jornades de dijous, divendres i dilluns, el primer servei des de Beteró cap a Fira eixirà a les 6 hores i des de Doctor Lluch, amb el mateix destí, a les 6.30 hores. L’última circulació des de Doctor Lluch cap a Fira partirà a les 21.29 hores i en sentit contrari a les 22.19 hores.

El dissabte 28, el primer tramvia des de Doctor Lluch entrarà en servei a les 6 hores, mentre que des de Fira l’últim transport s’oferirà a les 22.19 hores. El diumenge 29, el primer comboi des de Doctor Lluch eixirà a les 7.20 hores i l’últim des de Fira a les 22.19 hores.

Amb la finalitat d’agilitzar el servei, tots els tramvies que realitzen el recorregut fins a la Fira de Mostres l’indicaran en el rètol de destí situat en la capçalera de la unitat. Juntament amb el tramvia, també es pot accedir a Fira València, desplaçant-se fins a l’estació Les Carolines/Fira de la Línia 2 de Metrovalencia.

Tots aquells usuaris que desitgen ampliar la informació d’horaris i freqüències d’aquest servei poden consultar en la pàgina web www.metrovalencia.es i en el telèfon gratuït d’informació i Atenció al Client 900 46 10 46, així com en l’app oficial.

Notícies relacionades

01 - 01 - 2024

Metrovalencia àmplia el servici amb motiu del partit de Lliga entre València CF i Vila-real CF

El dispositiu previst incorpora circulacions addicionals després de la finalització de la trobada que comença a les 21.30 hores a...
29 - 12 - 2023

FGV amplia el servici nocturn de Metrovalencia durant Nit de Cap d’Any fins al matí de l’1 de gener

Les circulacions addicionals permeten mantindre el pas de trens i tramvies des de la nit del 31 de desembre fins...
06 - 12 - 2023

La Casa de la Cultura de Rafelbunyol acull l’exposició “Les dones d’FGV. 35 anys camí de la igualtat”

La mostra romandrà oberta al públic fins al pròxim 17 de desembre i forma part dels actes programats amb motiu...