Data
31 de May de 2016

Metrovalencia oferirà des de demà descomptes del 20 i 50 per cent a les famílies monoparentals

Este col·lectiu se suma als avantatges de règim general i especial que ja disfruten les famílies nombroses
 
La reducció de preu es farà a través de la targeta TuiN personalitzada i tindrà vigència en tota la xarxa
 
El bo 60×60, vàlid per a 60 viatges en 60 dies després de la seua primera validació, desapareix del catàleg de títols de transport

Metrovalencia oferirà a partir de matí, 1 de juny, descomptes del 20 i del 50 per cent en l’import de la càrrega/recarrega de tots aquells títols propis de FGV als membres de les famílies monoparentals per a poder desplaçar-se per la xarxa de València i la seua àrea metropolitana. Les dites reduccions, de règim general i de règim especial, respectivament, se sumen als avantatges que ja existents que disfruten les famílies nombroses.
 
Els descomptes es faran efectius a través d’una targeta personalitzada que se sol·licita aportant el carnet individual de membre de Família Monoparental expedit per la Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives, emés per la Generalitat Valenciana o bé, en el cas de les famílies nombroses, el carnet expedit per l’organisme competent en matèria de família de qualsevol altra comunitat autònoma i que complisca els requisits establits en la normativa reguladora de protecció a les famílies nombroses.
 
A este carnet s’acompanyarà el DNI, NIE (Número d’Identificació de l’Estranger), permís de conduir o passaport en vigor de la persona sol·licitant. En el cas de menors que no tinguen els dits documents, s’haurà d’aportar el llibre de família.
 
La reducció del preu dels títols de transport s’efectuarà en Metrovalencia a través de la targeta portamonedes TuiN. Es tracta d’una targeta sense contacte personalitzada de color verd que emet Metrovalencia en els seus Centres d’Atenció al Client (CAC) i Punts del Client per als titulars d’un carnet de membre de família nombrosa o monoparental, expedit per la Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives, en la que es pot carregar alguns títols de transport de Metrovalencia.
 
Des de demà, esta targeta permetrà carregar la TuiN amb els referits descomptes per a les famílies nombroses o monoparentals, en el moment de la seua càrrega o recarrega. Açò significa que els titulars d’una targeta personalitzada de família nombrosa o monoparental que carreguen 10 euros de saldo en la TuiN, només hauran de pagar 8 euros si són nombroses o monoparentals generals i 5 euros si són nombroses o monoparentals especials, per a disfrutar dels seus 10 euros de saldo. Com el descompte es realitza en el moment de carregar el saldo, el preu per viatge i els límits de consum mensual són els mateixos que per als altres usuaris de la TuiN.
 
Una vegada emesa la targeta personalitzada, la primera càrrega del títol es realitza al mateix temps en el propi Centre d’Atenció al Client o Punt del Client. Les posteriors recarregues es poden efectuar directament en les màquines de venda automàtica o a través de la web de Metrovalencia.
 
Les targetes de família nombrosa o monoparental tenen una validesa d’un any des de la seua expendición o fins a la data de caducitat que s’indica en el carnet de membre de família nombrosa o monoparental, sempre que siga inferior a un any. Quan finalitze la seua validesa, s’ha de reactivar en un CAC o Punt del Client, amb la mateixa documentació requerida per a la seua obtenció i per idèntic període.
 
Desapareix el bo 60×60

 
D’altra banda, el bo 60×60, que permetia viatjar 60 vegades en 60 dies a partir de la primera validació, desapareix del catàleg de títols propis de transport en la xarxa de Metrovalencia a partir, també, de matí, 1 de juny.

Notícies relacionades

13 - 02 - 2024

El Consell autoritza un conveni d’FGV amb l’Ajuntament de Rafelbunyol per a aplicar descomptes en Metrovalencia a majors i persones amb discapacitat

Les persones majors de 65 anys i les persones amb discapacitat igual o superior al 64% obtindran una reducció de...
06 - 02 - 2024

El Consell autoritza un conveni d’FGV amb l’Ajuntament de Foios per a aplicar descomptes en Metrovalencia a majors i persones amb discapacitat

Les persones majors de 65 anys i les persones amb discapacitat igual o superior al 64% obtindran una reducció de...
05 - 02 - 2024

FGV envia cartes informatives als ajuntaments de la xarxa de Metrovalencia de la possibilitat de subscriure convenis per a activar polítiques socials en el transport

L'empresa pública ha posat en coneixement dels municipis els títols de transport més beneficiosos segons cada col·lectiu L'acord pot afectar...