Data
14 de July de 2018

Metrovalencia oferix prop de 200 tramvies diaris en direcció a les platges de la ciutat de València

 El tramvia arriba de manera directa i també enllaça amb els serveis de metro en les estacions d’Empalme, Benimaclet i Marítim-Serrería Les parades més pròximes són Marina Reial, Mediterrani, Les Arenes o Eugenia Viñes pertanyents a les Línies 4,6 i 8

Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) facilita durant el període estival l’accés a les platges de la ciutat de València, a través de les Línies 4, 5, 6, 7 i 8 de Metrovalencia, pertanyents als serveis de metro i tramvia.

Les tres línies de tramvia en servei (4, 6 i 8) compten amb parades pròximes a la fatxada marítima de la ciutat que permeten que prop de 200 circulacions diaris faciliten l’accés des de primera hora del dia fins a la nit. Marina Reial Joan Carles I, Mediterrani, Les Arenes i Eugenia Viñes permeten accedir de manera directa a les platges de la ciutat.
 
El servei que oferix Metrovalencia amb direcció a les platges compta amb freqüències de pas que oscil·len entre 5 i 10 minuts, en els principals trams de la xarxa tramviària i hores de major afluència.
 
A més, les línies de metro enllacen amb estos serveis en l’estació de Marítim Serraría, que connecta les Línies 5 i 7 de metro amb les Línies 6 i 8 de tramvia, cada 10 minuts. Els usuaris també poden accedir al tramvia des de les estacions d’Empalme, a la que arriben les Línies 1 i 2 de metro, i Benimaclet que unix les Línies 3 i 9 amb els tramvies en direcció a la platja.      
 
Enguany l’empresa pública de la Generalitat ha llançat una campanya per a promocionar l’ús d’estos serveis de Metrovalencia en trens, estacions web i xarxes socials. “A la platja, amb metro i tramvia” té com a objectiu informar sobre les possibilitats que oferix FGV per a accedir de manera còmoda a la platja.
 
Coincidint amb la promoció dels servicis amb destinació a la platja, Metrovalencia ha començat a emetre els missatges d’informació de servici a través dels teleindicadores també en anglés, que se sumen als habituals en valencià i castellà.
 
La xarxa de Metrovalencia connecta la ciutat de València amb 36 municipis de l’àrea metropolitana i de la resta de la província que tenen un mitjà de transport que diàriament facilita la mobilitat fins a la platja sense necessitat d’utilitzar el cotxe. 
 
Les persones que desitgen ampliar la informació d’estos o altres servicis poden cridar al telèfon 900 46 10 46 d’Atenció al Client de Metrovalencia. Esta informació també està disponible en la pàgina web www.metrovalencia.es i en xarxes socials @metrovalencia i en facebook/metrovalencia.fgv.
 
 

Notícies relacionades

13 - 06 - 2024

El Col·legi Sector Aeri de València tanca el programa de visites educatives a Metrovalencia previstes en este curs escolar

Alumnes i professors han recorregut els tallers i els trens que presten servici en la xarxa de metro Els 25...
17 - 04 - 2024

Metrovalencia obri les instal·lacions de València Sud al Col·legi Sant Joan de Ribera de Burjassot

L'activitat Metroescola pretén acostar als escolars el funcionament de la xarxa i els beneficis de l'ús del transport públic Alumnes...
16 - 04 - 2024

Metrovalencia acull una exposició contra la violència infantil en l’estació de Mislata

‘Recordes com et maltractaren?’, organitzada per l'Associació Quera, forma part de les activitats de Línia 0 d'FGV L'exhibició fotogràfica s'inaugura...