Data
21 de December de 2018

Salvador entrega els premis del concurs de dibuix infantil ?El teu metro al Nadal?

La consellera ha fet entrega dels regals als sis guanyadors de les distintes categories

La sala Lametro de l’estació de Colón acull l’exposició dels prop de 400 originals presentats

La consellera d’Habitatge, Obres Públiques i Vertebració del Territori, María José Salvador, ha entregat els premis del concurs de dibuix infantil “El teu metro al Nadal”, dirigit a xiquetes i xiquets d’entre tres i dotze anys. 

Salvador, que ha estat acompanyada pel director gerent de FGV, Juan Andrés Sánchez Jordàn, ha participat en este acte que s’ha celebrat en l’estació de Marítim Serrería de Metrovalencia.
 
Els cinc premiats han sigut en la categoria 3- 4 anys, Alvaro Cerveró Iranzo; en la categoria 5-6 anys Lucía Raga Soler; en la categoria de 7-8 anys Luis Martín Barrios; en la categoria 9-10 anys Nil Armengol; i en la categoria 11-12 anys Annie Patricia Gaona Lluna. 
 
El jurat també ha volgut destacar amb una menció especial als xiquets i xiquetes del servei de Neurorehabilitació Infantil de l’Hospital Vithas Nisa Mare de Déu del Consuelo de València. 
 
L’acte d’entrega de premis ha servit també per a presentar oficialment el Tramvia del Nadal, una unitat vinilada amb motius nadalencs que recorre la xarxa de Metrovalencia animant visualment estos dies tan especials. Sobre un tramvia Bombardier blanc, s’ha estampat la forma d’un tren a vapor, amb la seua vella locomotora i els seus vagons que “viatgen” al mateix temps que el propi tramvia.
 
Els prop de 400 dibuixos presentats estan exposats en la sala Lametro de l’estació de Colón, junt amb el Centre d’Atenció al Client de Colom.


Activitats de Nadal
 
La sala Lametro obrirà les seues portes el 26 de desembre per a oferir de manera gratuïta activitats infantils, tallers i un espai de lectura infantil i juvenil. “Puja’t al tren de Nadal” és una iniciativa dirigida a les famílies que els pròxims dies de Nadal passen per l’estació de Colón de Metrovalencia.
 
A més totes aquelles persones que ho desitgen poden participar en la campanya d’arreplegada de joguets nous, no bèl·lics i no sexistes que promou Creu Roja, des de www.susderechosenjuego.com.
 
La sala estarà oberta al públic els dies 26, 27, 28 i 29 de desembre i del 2 al 4 de gener. L’horari és d’11 a 14 hores i de 17 a 20 hores.
 

Notícies relacionades

13 - 06 - 2024

El Col·legi Sector Aeri de València tanca el programa de visites educatives a Metrovalencia previstes en este curs escolar

Alumnes i professors han recorregut els tallers i els trens que presten servici en la xarxa de metro Els 25...
17 - 04 - 2024

Metrovalencia obri les instal·lacions de València Sud al Col·legi Sant Joan de Ribera de Burjassot

L'activitat Metroescola pretén acostar als escolars el funcionament de la xarxa i els beneficis de l'ús del transport públic Alumnes...
16 - 04 - 2024

Metrovalencia acull una exposició contra la violència infantil en l’estació de Mislata

‘Recordes com et maltractaren?’, organitzada per l'Associació Quera, forma part de les activitats de Línia 0 d'FGV L'exhibició fotogràfica s'inaugura...