Data
21 de June de 2016

TRAM d’Alacant oferix més de 200 places gratuïtes d’aparcament durant Fogueres

A més, hi ha altres 164 places d’automòbil i 34 de motocicletes en tres estacionaments municipals pròxims a la xarxa
 
Els pàrquing estan situats en deu parades i baixadors en superfície de les línia 1, 2, 3, 4 i 9
 
Permet evitar aglomeracions de tràfic en la capital, que té més de 300 carrers tallades

TRAM Metropolità d’Alacant compta amb més de 200 places pròpies d’aparcaments gratuïts en deu estacions de superfície que permeten un accés més directe i ordenat a la capital en el transcurs de la celebració de les festes de Fogueres 2016. A més, hi ha altres 164 places d’automòbil i 34 de motocicletes en tres estacionaments municipals, també gratuïts, pròxims a la xarxa de tren i tramvia en distintes poblacions.
 
En unes dates en què la capital de la província té tallades més de 300 carrers pel muntatge de monuments, casetes i l’accés als diversos actes festers, el transport suburbà s’erigix com el mig més ràpid i eficaç per a desplaçar-se per una ciutat que rebrà en les seues jornades més assenyalades milers de persones.
 
D’esta manera, els clients de TRAM d’Alacant poden acudir als aparcaments dissuasoris, estacionar el seu vehicle i agafar el tramvia o tren per a anar a treballar o a disfrutar de les festes de Fogueres sense sobresalts i embossos de circulació.
 
Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) oferix un total de 211 places d’estacionament repartides en les estacions d’El Campello (29), La Vila Joiosa (17), L`Alfas del Pi (35), Altea (80), Calp (10), Benissa (30) i Teulada (10).
 
A més, cal afegir les 82 places municipals d’automòbil i 16 de motocicletes posades en servici en Goteta-Plaza Mar 2; les 67 d’automòbil i 18 de motocicletes de Lucentum i les 15 d’automòbil de Venda Lanuza, que sumen altres 164 places d’automòbil i 34 de motocicletes, totes elles en les voltants de les estacions i parades esmentades.
 
Per tant, a les 211 places d’aparcament amb què compte TRAM d’Alacant cal sumar les 164 d’automòbils i les 34 de motocicletes d’estacionaments municipals amb què els usuaris del metropolità poden disposar d’un total de 375 places d’automòbil i 34 de motocicletes, totes elles gratuïtes.
 
Amb este servici, FGV vol fomentar l’ús del transport públic per mitjà de la intermodalitat i l’intercanvi del vehicle privat amb el tren, facilitant l’accés a la xarxa del TRAM d’Alacant a tots aquells usuaris que no tenen una parada de tramvia o tren pròxima, contribuint, a més, a la descongestió del tràfic viari en superfície i a l’atenció al medi ambient.
 

Notícies relacionades

06 - 06 - 2024

Metrovalencia oferix servicis especials de tramvia a Fira València per a acudir a València Convention Tattoo i Urban Beat València

Del 7 al 9 de juny se celebra la trobada sobre tatuatges i el 9 el campionat nacional de dansa...
30 - 05 - 2024

Metrovalencia oferix servicis especials de tramvia a Fira València per a acudir a European Academy of Allergy and Clinical Immunology

Del 31 de maig al 3 de juny se celebra la trobada de clínics, investigadors i professionals de la salut...
13 - 05 - 2024

Metrovalencia oferix servicis especials de tramvia a Fira València per a acudir Fimma, Maderalia i Intralogistics

Del 14 al 16 se celebra el certamen de Solucions de magatzematge i distribució per a empreses i punt de...