Data
18 de June de 2018

TRAM d’Alacant oferix més de 200 places gratuïtes d’aparcament durant les festes de Fogueres

A més, hi ha altres 164 places d’automòbil i 34 de motocicletes en tres estacionaments municipals pròxims a la xarxa
 
Els pàrquing estan situats en deu parades i baixadors en superfície de les línia 1, 2, 3, 4 i 9

TRAM d’Alacant compta amb més de 200 places pròpies d’aparcaments gratuïts en deu estacions de superfície que permeten un accés més directe i ordenat a la capital en el transcurs de la celebració de les festes de Fogueres 2018. A més, hi ha altres 164 places d’automòbil i 34 de motocicletes en tres estacionaments municipals, també gratuïts, pròxims a la xarxa de tren i tramvia en distintes poblacions.
 
En unes dates en què la capital de la província té tallades més de 300 carrers pel muntatge de monuments, casetes i l’accés als diversos actes festers, el transport suburbà s’erigix com el mig més ràpid i eficaç per a desplaçar-se per una ciutat que rebrà en les seues jornades més assenyalades milers de persones.
 
D’esta manera, els clients de TRAM d’Alacant poden acudir als aparcaments dissuasoris, estacionar el seu vehicle i agafar el tramvia o tren per a anar a treballar o a disfrutar de les festes de Fogueres sense sobresalts i embossos de circulació.
 
Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) oferix un total de 211 places d’estacionament repartides en les estacions d’El Campello (29), La Vila Joiosa (17), L`Alfas del Pi (35), Altea (80), Calp (10), Benissa (30) i Teulada (10). Cal ressenyar que, en estes dates, la connexió ferroviària està cortada per obres entre Calp i Dénia que ha sigut substituïda per un autobús, la qual cosa afecta les últimes tres estacions.
 
A més, cal afegir les 82 places municipals d’automòbil i 16 de motocicletes posades en servici en Goteta-Plaza Mar 2; les 67 d’automòbil i 18 de motocicletes de Lucentum i les 15 d’automòbil de Venda Lanuza, que sumen altres 164 places d’automòbil i 34 de motocicletes, totes elles en les voltants de les estacions i parades esmentades.
 
Per tant, a les 211 places d’aparcament amb què compte TRAM d’Alacant cal sumar les 164 d’automòbils i les 34 de motocicletes d’estacionaments municipals amb què els usuaris del metropolità poden disposar d’un total de 375 places d’automòbil i 34 de motocicletes, totes elles gratuïtes.
 
Amb este servici, FGV vol fomentar l’ús del transport públic per mitjà de la intermodalitat i l’intercanvi del vehicle privat amb el tren, facilitant l’accés a la xarxa del TRAM d’Alacant a tots aquells usuaris que no tenen una parada de tramvia o tren pròxima, contribuint, a més, a la descongestió del tràfic viari en superfície i a l’atenció al medi ambient.

Notícies relacionades

13 - 02 - 2024

El Consell autoritza un conveni d’FGV amb l’Ajuntament de Rafelbunyol per a aplicar descomptes en Metrovalencia a majors i persones amb discapacitat

Les persones majors de 65 anys i les persones amb discapacitat igual o superior al 64% obtindran una reducció de...
06 - 02 - 2024

El Consell autoritza un conveni d’FGV amb l’Ajuntament de Foios per a aplicar descomptes en Metrovalencia a majors i persones amb discapacitat

Les persones majors de 65 anys i les persones amb discapacitat igual o superior al 64% obtindran una reducció de...
05 - 02 - 2024

FGV envia cartes informatives als ajuntaments de la xarxa de Metrovalencia de la possibilitat de subscriure convenis per a activar polítiques socials en el transport

L'empresa pública ha posat en coneixement dels municipis els títols de transport més beneficiosos segons cada col·lectiu L'acord pot afectar...