Data
23 de September de 2018

TRAM d’Alacant participa en la Ciclovía litoral de la Setmana de la Mobilitat

El tramvia ha instal·lat un estand propi per a informar els usuaris dels serveis i iniciatives
 
S’ha donat a conéixer la iniciativa #HuiDescansaElCotxe i s’han distribuït fullets informatius sobre FGV i material de promoció

TRAM d`Alacant ha participat este matí amb un estand propi en la Ciclovía litoral, les activitats organitzades per l’Ajuntament de la capital amb motiu de la Setmana de la Mobilitat i el Dia Europeu sense Cotxe. En l’espai comprés entre la Plaça del Mar i part de “La Pedrera” s’ha tallat el tràfic perquè els vianants puguen disfrutar d’un passeig amb bicicleta, caminant o en patins, sempre que es deixe el vehicle privat a casa.
 
De 10 a 14 hores, en esta festa de la mobilitat s’han sortejat tres bicicletes d’adult, i s’ha instal·lat un Parc infantil de tràfic, un circuit ‘’bicis boges’’, castells unflables, tallers de globoflexia, manualitats, jocs, música i batucada.
 
A més, s’han desenrotllat quatre tallers: “Aprén a muntar amb bicicleta”, “Biciregistro”, “Assessorament per a reparar la teua bicicleta”, i el taller d’educació viària “Parc Infantil de Tràfic”.
 
Per la seua banda, en l’estand del TRAM d`Alacant s’han distribuït fullets informatius sobre el servici de tramvia i divers material de promoció, com a globus, gorres, etcètera.
 
Els assistents al Ciclovía Litoral també han pogut conéixer la iniciativa educativa de la Conselleria d’Habitatge, Obres Públiques i Vertebració del Territori #HuiDescansaElCotxe, dirigida a més de 200.000 jóvens estudiants d’Educació Secundària Obligatòria (AIXÒ), Batxillerat i Formació Professional perquè reflexionen en les aules i en les seues cases sobre la necessitat de canviar i millorar els hàbits de mobilitat.
 
Amb esta iniciativa, els jóvens d’entre 14 i 18 anys poden obrir un debat amb els seus professors i familiars emmarcat d’ací a la Setmana Europea de la Mobilitat que se celebra del 16 al 22 de setembre.
 
La finalitat d’esta iniciativa és potenciar la reflexió en el cercle familiar o més pròxim dels jóvens per a veure com es desplacen els ciutadans i què es pot fer per a canviar els hàbits poc sostenibles.
 
En la pàgina web www.huidescansaelcotxe.gva.es s’ha pogut trobar tota la informació respecte d’això sobre com aconseguir premis com a bicicletes, monopatins, patinets, cascos o bons de transport públic.

Notícies relacionades

13 - 06 - 2024

El Col·legi Sector Aeri de València tanca el programa de visites educatives a Metrovalencia previstes en este curs escolar

Alumnes i professors han recorregut els tallers i els trens que presten servici en la xarxa de metro Els 25...
17 - 04 - 2024

Metrovalencia obri les instal·lacions de València Sud al Col·legi Sant Joan de Ribera de Burjassot

L'activitat Metroescola pretén acostar als escolars el funcionament de la xarxa i els beneficis de l'ús del transport públic Alumnes...
16 - 04 - 2024

Metrovalencia acull una exposició contra la violència infantil en l’estació de Mislata

‘Recordes com et maltractaren?’, organitzada per l'Associació Quera, forma part de les activitats de Línia 0 d'FGV L'exhibició fotogràfica s'inaugura...