A la Lluna de Metrovalencia

Metrovalencia ha posat en servei de nou la seua oferta de metros i tramvies nocturns de divendres, dissabtes i vespres de festius. Característiques del servei El servei nocturn previst ofereix els mateixos horaris que abans de la seua interrupció. La...
Continuar llegint
Data
14 de March de 2022

A la Lluna de Metrovalencia

Metrovalencia ha posat en servei de nou la seua oferta de metros i tramvies nocturns de divendres, dissabtes i vespres de festius.

Característiques del servei

El servei nocturn previst ofereix els mateixos horaris que abans de la seua interrupció. La prolongació de l’horari permet que circulen trens amb una freqüència de pas entre 10 i 20 minutos pel centre de la ciutat, a partir de l’últim servei habitual abans de mitjanit, en aquells trams en direcció a Aeroport, Torrent, Torrent Avinguda, Empalme i Marítim-Serrería.

  • En direcció a Alboraya la freqüència de pas oscil·la entre 15 i 30 minuts.
  • Cada 40 minuts, els trens circulen en direcció a les estacions de Seminari i Paterna. A més, cada 80 minuts hi ha trens en direcció a Picassent, Bétera, Llíria, Rafelbunyol i Riba-roja de Túria.
  • Els últims passos pel centre de la ciutat de València, en l’estació d’Àngel Guimerà, cap a les diferents destinacions tenen lloc entre les 2:30 i les 3:00 hores.
  • En les línies tramviàries, els tramvies passen amb intervals de pas de 40 minuts en totes les línies, mentre que en els trams Primat Reig-Doctor Lluch i Marítim-Grau Canyamelar la freqüència és de 20 minutos. En Línia 4 se circula entre Doctor Lluch i Vicent Andrés Estellés, excepte l’últim tramvia en servei que arribarà fins a Mas del Rosari.
  • Els últims passos per la parada de Benimaclet cap a les diferents destinacions es produeix entorn de les 2:30 hores.

 

La campanya de promoció d’aquest servei compta amb la participació de la il·lustradora valenciana Lluna Pa. El nou cartell fa al·lusió a la nit, a les persones usuàries i als animals nocturns com a imaginaris acompanyants, representats de manera simbòlica i amable. S’ha triat fauna representativa com la rata penada, imatge de l’escut de la ciutat de València, la rabosa, un mussol i l’òbila.

Accés a la consulta d’horaris en aquest enllaç