Data
15 de July de 2016

El TRAM d’Alacant obri al públic la nova oficina d’Atenció al Client en l’estació de Luceros

Uncategorized
  • Les noves instal·lacions romandran obertes de 9 a 14 hores i substituïxen a les situades en la Marina.
  • Luceros és l’estació més transitada de la xarxa, amb 1.698.863 viatgers registrats en 2015, i centra el pas de les línies 1, 2, 3 i 4.
  • Els clients poden resoldre qüestions relacionades amb parts d’incidències, reclamacions, objectes perduts o emissió de targetes.

Nueva oficina de Atención al Cliente en la estación de Luceros

El TRAM d’Alacant ha obert hui al públic en l’estació de Luceros la nova oficina d’Atenció al Client i Comunicació. Estes noves instal·lacions substituïxen a les anteriors dependències situades, fins ara, en l’antiga estació de la Marina.

La nova oficina, situada en el vestíbul de Luceros, compta amb dos àrees diferenciades, una d’accés al públic i una altra zona de treball. L’horari inicial d’atenció als clients s’ha establit de 9 a 14 hores.

Les funcions a realitzar pel personal d’esta oficina se centren l’atenció d’aquelles consultes que no són purament informatives del servici, que es poden resoldre com fins ara en la pròpia taquilla de l’estació. Des d’este centre s’atenen gestions com a parts d’incidències, reclamacions, objectes perduts o l’emissió de targetes, qüestions que requerixen una atenció més personalitzada i que fins a este moment se centralitzaven en la Marina.

Amb esta nova ubicació es facilita l’accés dels clients, ja que l’estació de Luceros és la més concorreguda de la xarxa del TRAM d’Alacant, amb 1.698.863 viatgers registrats en 2015, i centralitza el pas de les línies 1, 2, 3 i 4.

L’obertura oficial de la nova oficina ha comptat amb la presència del regidor de Mobilitat de l’ajuntament d’Alacant, Fernando Marco, i la delegada de FGV a Alacant, Pilar García Reche.

 

Notícies relacionades

21 - 02 - 2024

Metrovalencia obri les instal·lacions de València Sud al col·legi José Senent de Massarrojos

L'activitat Metroescola pretén acostar als escolars el funcionament de la xarxa i els beneficis de l'ús del transport públic Una...
21 - 02 - 2024

Metrovalencia abre las instalaciones de València Sud al colegio José Senent de Massarrojos

La actividad Metroescola pretende acercar a los escolares el funcionamiento de la red y los beneficios del uso del transporte...
18 - 02 - 2024

Metrovalencia va facilitar al gener la mobilitat de 7,9 milions d’usuaris en les seues sis línies de metro i quatre de tramvia

Els desplaçaments es van incrementar el 21,43% respecte al mateix període del passat any amb 1,3 milions més de passatgers...